Selfie-ul mortal! Ce au pățit niște tineri care încercau să își facă o poză în vacanță

Cei trei tineri din Marea Britanie se aflau în vacanță în Spania. În încercarea lor de a-și face o poză, unul dintre ei a murit, iar altul a suferit răni grave.

Distribuie pe:

fara descriere

Un tânăr din Marea Britanie a murit iar un altul a fost grav rănit în urma căzăturii de la 12 metri înălțime pe care au suferit-o în încercarea lor de a-și face un selfie. Incidentul a avut loc pe plaja Punta Prima, în apropiere de Terrevieja, Spania, relateaza The Mirror. Cei doi mai erau însoțiți de încă un bărbat care a scăpat nevătămat.

Paramedicii nu au mai putut face nimic


In articol:

Tânărul de 25 de ani care a murit pe loc a fost resuscitat de paramedici fără succes, iar cel grav rănit a fost transportat cu elicopterul la spital.
”Un bărbat a fost dus la spital cu multiple traume, inlcuzând traume la nivelul capului”.

Martorii spun ca bărbații încercau să își facă o poză atunci când au căzut peste balustradă și s-au lovit puternic de betonul de jos.
Cel de al treilea bărbat a suferit un atac de panică în urma incidentului, relatează surse pentru The Mirror.
„Bărbatul care se afla cu ei era fizic nevătămat, insă a sufeit un atac de panică si a fost dus la Spitalul Torrevieja”.

Citeste si: Horror! 27 de angajați ai unui call-center au fost răpiți! Ce s-a întâmplat și cum a avut loc întreaga operațiune

Citeste si: Doamne, cât a slăbit Dana Roba! Cum a reușit să dea jos peste 18 kilograme în trei luni - proba blugilor

Citeste si: Răsturnare de situație la Puterea dragostei, înainte de marea finală! Bogdan Mocanu are o nouă iubită: "Mi-am găsit dragostea!"- Bianca i-a filmat pupându-se în culise

 

Sfârșit cumplit! O tânără a murit fulgerător în gară, după ce și-a făcut un selfie

Alexandra este tânăra care și-a pierdut viața în urmă cu o zi, în Halta Pajura, Chitila. Mai mulți studenți au mers în zona respectivă alături de profesorul lor.

Este durere mare în familia sa și în sufletele prietenilor ei! Tânăra Alexandra avea doar 22 de ani și era studentă la Arhitectură în București. A vrut să își facă un selfie de pe un vagon, dar a sfârșit tragic: s-a urcat pe un vagon, dar în acel moment s-a produs un arc electric și a murit electrocutată. Trupul neînsuflețit a fost aruncat lângă șine.

Citește mai multe despre acest subiect, aici.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate