Vedete

Semnificatia numelui: ce reprezinta numele Olga

Prenumele de Olga este des intalnit in ultima vreme in Romania

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Olga Tudoracheicon photo
Olga Tudorache

Olga este un prenume de origine slava! Drept dovada, una dintre personalitatile care au popularizat numele in Rusia este Sfanta Olga. In secolul X, aceasta a fost sotia regelui Igor I, Marele Print a Rusiei Kievane (un stat situat pe langa Kiev). Dupa decesul printului, Olga a ramas ca regenta a fiului ei timp de 18 ani.

Reprezentantele sexului frumos care poarta prenumele de "Olga" sunt in general persoane rezervate, dar tototadata gratioase si cu un aer special. In general, sunt  descurcarete si isteate, cu mari sanse de a excela in posturi de conducere. Le place sa citeasca si sa dezvolte o mare capacitate de concentrare. (ce reprezinta numele de Iacob)

Pe de alta parte, femeile cu numele de Olga sunt reticente la oamenii straini si nu se deschid nimanui! Poate tocmai de aceea, celor din jur le este greu sa le cunoasca si sa le inteleaga. Intr-un final, reticenta lor exagerata le face sa sufere de singuratate si neintelegere. Acesta sa fie si motivul pentru care ele se exprima mai usor prin scris decat verbal.

Semnificatia numelui: ce reprezinta numele Olga! Cum sunt femeile cu acest nume

Semnificatia numelui: ce reprezinta numele Olga! Ei bine, inseamna sfanta si in orice limba ar fi folosit, el asa este perceput! Astfel variantele ale numelui "Olga" in diferite limbi ale lumii: “Olha” (ucrainiana), "Olya" (rusa), "Olja" (sarba), "Aila", "Aili", "Oili", "Laila" (finlandeza), "Olgica (macedoniana), "Oľga" (slovaca), toate au legatura cu divinitatea.

 

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune