Serghei Mizil a șocat România cu gestul lui! Și-a dat pantalonii jos în fața camerei de filmat Video INCREDIBIL

Serghei Mizil este, cu siguranță, unul dintre cele mai iubite personaje mondene de pe la noi, iar lipsa lui de inhibiții, fie că este vorba de discursul public, fie că este vorba de aparițiile sale, i-au adus o mulțime de fani.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Tot timpul vesel, slobod la gură și pus pe șotii, Serghei Mizil a simțit nevoia să anunțe, în stilu-i caracteristic, începerea sezonului estival...

Citeste si: Fiica lui Serghei Mizil, hărţuită şi ameninţată cu moartea. A primit sute de mesaje înfricoşătoare

Citeste si: Serghei Mizil o desființează pe Brigitte Năstase, după săruturile pătimașe cu Florin Pastramă: „S-a mai auzit pe la pușcărie de ea”

Citeste si: Soţia lui Serghei Mizil are aproape 60 de ani, dar arată SENZAŢIONAL în costum de baie! Cora nu şi-a făcut nicio operaţie estetică! FOTO!

Îmbărcat lejer, cu maieu și pantaloni scurți, cu tatuajele la vedere, Serghei Mizil avea un chef de distracție de zile mari. Așa că, alături de amicii săi, a decis să anunțe venirea verii într-un fel cu totul și cu totul deosebit.

A început să danseze, zâmbind larg, parcă anunțând că va face o năzdrăvănie... Iar apoi, sper amuzamentul tuturor, după ce a mai făcut câteva mișcări de dans, Serghei a comis-o: și-a dat pantalonii jos și și-a arătat posteriorul, la camera de luat vederi. Iar filmarea, pentru a fi sigur că va fi văzută de multă lume, a postat-o, fără să stea pe gânduri sau să fie, vreo secundă, inhibat, pe contul său de socializare, anunțând totodată că a început sezonul... estival.

Ce vrea să facă Serghei Mizil cu averea

Acum câteva luni, Serghei Mizil şi-a făcut o retrospectivă a bolilor. Serghei are un o problemă la cutia craniană şi își face în fiecare an analize să vadă dacă totul este bine. Până acum starea de sănătate nu i-a fost afectată, deoarece osul nu a crescut în interior. "Mă ţin de analize pentru că tatăl meu a avut probleme cu inima. Şi acum mie mi-e frică să nu încep să vorbesc în bulgăreşte (...) Eu depun colesterol, nu depuneam şi eu vreun milion. La copii le las casele, de ce să se bată după la televizor", a povestit cu umor Serghei Mizil. "Dacă analizele ies prost, fac praf toată averea! N-am sume fixe, nu am făcut testament. Doctorii mi-au spus că am o depunere mare de colesterol (...) Pot face un accident vascular. Un doctor foarte bun mi-a făcut testul de efort pe care l-am trecut cu bine. De ce să stai ca fraierul fără să mergi la doctor?", a conchis Serghei Mizil. Cu toate acestea, Serghei Mizil era, acum câteva luni, foarte mândru de modul în care arată și că a slăbit renunțând doar la băutură.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate