Serghei Mizil și-a dat pantalonii jos în fața unui stadion plin, pe vremea lui Nicolae Ceaușescu! Vezi cine l-a salvat de furia oamenilor care au sărit să îl ia la bătaie!

Serghei Mizil și-a dat pantalonii jos în fața unui stadion plin, după un meci de fotbal la Hunedoara.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Serghei Mizil și-a dat pantalonii jos în fața unui stadion plin, înainte de Revoluția din 1989. Mizil (65 de ani), fiul fostului ministru comunist Paul Niculescu Mizil, a trăit printre fotbaliști înainte de '90.  Întrebat de reporterii gsp.ro cum a ajuns în anturajul fotbaliștilor, Mizil a oferit dezvăluiri spectaculoase. (vezi cum i-a făcut praf Serghei Mizil pe românii din Italia care au fugit de coronavirus)


In articol:

Citeste si: EXCLUSIV! Vezi ce blestem a cazut peste Serghei Mizil si cum a ajuns sa aiba curtea plina de maidanezi!

Citeste si: Serghei Mizil a salvat-o pe Cristina Ţopescu din mâinile romilor! Aceştia au vrut să o linşeze pentru că au crezut că le otrăveşte copiii!

Citeste si: Fiica lui Serghei Mizil şi-a sărbătorit ziua de naştere pe vasul de croazieră la care lucrează! Ana a fost desemnată cea mai bună angajată!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

“E foarte simplu: în comunism, ei frecventau localurile în care mergeam și eu. Nu eram nebun cu fotbalul, să merg pe stadioane. Eu țineam cu echipele la care aveam prieteni. Cu majoritatea mă știam din afara fotbalului, din cârciumi. De la Dinamo mă înțelegeam foarte bine, la început, cu Mircea Lucescu, așa am ajuns să merg cu „câinii” prin deplasări. Și tot așa l-am cunoscut pe Cornel Dinu. Unde? Într-o cârciumă, unde-ai vrea?”, a mărturisit Serghei.

Serghei Mizil și-a dat pantalonii jos în fața unui stadion plin: "Am făcut circ pe acolo"

“Lucescu era foarte bine văzut în comunism și era un om cu care mereu aveai ce să discuți. Eu am fost mereu uimit că el, când a mers cu naționala la Mondialul din Mexic, învățase spaniolă special pentru deplasarea asta și când a ajuns acolo știa să vorbească! Mircea m-a adus o dată la Hunedoara, la un meci, dar am făcut circ pe acolo, mi-am dat pantalonii jos, au sărit oamenii să mă bată și a trebuit să mă scoată Lucescu din stadion într-o mașină, acoperit cu o pătură.”, a mai relatat Mizil.

„Nu toată lumea s-a născut Hagi! Sunt caractere și caractere. Eu am trăit lângă Gică de când avea el 17 ani și așa a fost mereu, serios, nu i-a impus nimeni. Stătea pe malul Dâmboviței, unde erau niște apartamente pe care le punea Sportul la dispoziție. Am fost lângă el multă vreme fiindcă Sportul Studențesc era echipa mea de suflet. Ne distram nopți întregi, cu femei, cu gagici, Hagi trecea pe lângă noi și se ducea în cameră să doarmă. Nu-l punea nimeni să ne ignore, așa era felul lui.”, a mai povestit Sergei Mizil despre acea perioadă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Carmen Şerban îl contrează pe Serghei Mizil în problema românilor din Italia care fug de coronavirus: „Buni sau răi, ai noștri sunt ai noștri și nu este OK ca să închidem ușile”

Ce spunea Serghei Mizil despre Mario Iorgulescu: ”Cel mai tare elev al meu!”

Alertă maximă! Pensionarii care rămân fără banii promiși de către autorități

Mădălin Voicu se iubește cu directoarea lui de cabinet! Adriana este subalterna dirijorului la Ministerul Culturii

Fiica lui Serghei Mizil, hărţuită şi ameninţată cu moartea. A primit sute de mesaje înfricoşătoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies