Sergiu, tăticul călăreț care a impresionat toată România, le-a mulțumit oamenilor, cu lacrimi în ochi: „Voi fi dator toată viața mea”

Sergiu, tăticul călăreț din Răducăneni, a fost ajutat de zeci de persoane din România.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Sergiu, un tânăr din Răducăneni, a impresionat toată România. Nu are o situație financiară prea bună, iar soția lui a adus pe lume un bebeluș în urmă cu doar câteva zile. A mers la ea la spital, călare pe un cal, pentru a-și vizita nou-născutul. Nu s-a îndurat să dea banii pe taxi pentru că acasă mai avea două fete, iar autobuzele nu mai circulă din cauza pandemiei de coronavirus.

După ce a povestit într-un interviu despre cât de importantă este familia pentru el și cum face toate eforturile pentru a-și înreține familia, sute de mii de oameni din românia au fost impresionați de povestea lui. Mulți și-au dorit să-l ajute și chiar au trimis pachete pentru el, soția lui și cei trei copii. Nu se aștepta ca povestea lui să devină virală și atât de multe persoane să-i sară în ajutor.

Citeste si: Sergiu, tăticul călăreț, a sput tot! De unde are calul cu care s-a dus își vadă soția și copilul nou-născut! ”L-am luat pe datorie”

fara descriere

Sergiu, tăticul călăreț, a primit zeci de pachete din toată România

Zeci de pachete cu donații din toată România au ajuns la Sergiu, iar el a mulțumit oamenilor, cu lacrimi în ochi.

„Sunt foarte mulțumit și bucuros. Am emoții, sunt fericit că am tot ce le trebuie copiilor. Bebelușul e foarte bine, fetițele au jucării, se joacă. Le mulțumesc oamenilor din toată inima, o să mă simt dator toată viața mea, nu pot să uit aceste lucruri care mi s-au întâmplat. Sunt foarte mulțumit și le doresc sănătate tuturor celor care mă ajută, și lor și copiilor”, a spus Sergiu, tăticul călăreț din Răducăneni.

fara descriere

Pe numele lui Sergiu au fost deschise un cont în lei și un cont în euro, unde poate fi ajutat în continuare. cu banii strânși, vrea să-și cumpere un teren pe care să ridice o casă pentru el și familia lui. Terenul pe care el și-a improvizt o locuință nu este al lui

Cont RON:  RO50BRDE240SV35310842400 

Cont euro: RO84BRDE240SV35311132400 

Nume:  Ciobotariu Sergiu Ion

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate