Serial Adela 9 decembrie 2021. Vinovații pentru moartea lui Traian își vor afla pedeapsa. Răsturnare de situație în ultimele episoade din sezonul 2

Serial Adela 9 decembrie 2021, episoadele 33 și 34, vine cu noi întâmplări explozive.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Serial Adela 9 decembrie 2021 își va surprinde privitorii cu noi adevăruri scoase la lumină. Intriga și dorința de răzbunare este prezentă în permanență. Lucian e în stare de orice pentru a pune mâna pe televiziune.

De cealaltă parte, familia Achim e cu un picior în prăpastie, după ce se află că moartea lui Traian.

Serial Adela 9 decembrie 2021. Detalii din episoadele 33 și 34 din sezonul 2

Serial Adela 9 decembrie 2021. Vinovații pentru moartea lui Traian își vor afla pedeapsa. Răsturnare de situație în ultimele episoade din sezonul 2

Lucian află secretul Marthei

[Sursa foto: Captură YouTube]

Sunt ultimele episoade din Serialul Adela sezon 2. Chiar dacă finalul este aproape, poveștile nu se vor încheia decât pentru o perioadă scurtă, pentru că Serialul Adela revine cu sezon 3. Povestea continuă și mai sunt multe adevăruri de aflat pentru ca lucrurile să se așeze într-o direcție.

În episoadele 33 și 34 de joi, 9 decembrie 2021, Lucian se folosește de scrisoarea de adio lăsată de Anghel înainte de a se sinucide. Acesta i-o citește Marthei, iar faptul că s-a aflat adevărul că Anghel s-a sinucis o îngenunghiază pe Martha.

Citeste si: Care este relația dintre Adela și Andreea din Serialul Adela, în viața reală. Detalii incendiare din culise. Fanii vor fi surprinși

Paul se bucură de vestea că fratele său este Călin și se adună toți frații în biroul său și le povestește despre tatăl lor.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

În același timp, Mitu este măcinat de secretul pe care îl ascunde de atâta vreme și merge la locul de veci al lui Traian și se roagă.

Cel care l-a ajutat să-l îngroape pe Trauan nu a mai păstrat secretul și s-a confesat soției, soră cu procurorul. Confesiunea a fost ascultată de Adi care îi spune Adelei. În episodul de joi din Serialul Adela vom asista la decizia procurorului în acest caz, după ce află unde este îngropat Traian, bunicul Adelei.

Alianța dintre Andreea și Lucian devine mai puternicpă, iar sfatul acestuia că Nuți o trage în jos, îi dă de gândit Andreei.

Floppy are un coșmar legat de moartea lui nea Gheorghe și în vis îi apare cel care l-a împușcat.

Citeste si: Cine e Oana Mosneagu, actrița care o interpretează pe Andreea în serialul Adela

De asemenea, Adela îl va confrunta pe Mitu și îi cere să-i spună tot ce i-a ascuns legat de dispariția bunicului său, Traian.

Serial Adela 9 decembrie 2021. Vinovații pentru moartea lui Traian își vor afla pedeapsa. Răsturnare de situație în ultimele episoade din sezonul 2

Se află adevărul despre dispariția lui Traian

[Sursa foto: Captură YouTube]

Detalii din Serialul Adela sezon 3

Sezonul 2 din Serialul Adela se va termina săptămâna următoare și îi va lăsa pe fani cu multe întrebări. Răspunsurile vor fi aflate, însă, în sezonul 3, pentru că Serialul Adela continuă. Poveștile se vor schimba, multe relații se vor destrăma, altele se vor lega.

Citeste si: Fiul lui Ilie Dumitrescu, actor în serialul Adela. Ce rol are Toto Dumitrescu în serialul românesc

„Ce pot să spun este că cel de-al treilea sezon al proiectului vine cu răsturnări de situaţii la care chiar nu se aşteaptă nimeni. Unele secvenţe pe care le-am avut de jucat deja, dar şi cele ce vor urma m-au provocat să mă imaginez în situaţii pe care nu le-am trăit niciodată. Apar noi relaţii între personaje, se reiau prietenii vechi, destrămate de tot felul de conflicte care au avut loc până acum, iar povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă.", a declarat actrița Mara Oprea, cea care interpretează rolul Adelei în serial, potrivit a1.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies