Sexy-fachira, videoclip incendiar! Vedeta show-urilor pentru adulţi se promovează ”ca la Hollywood” Video

Daniela Dumitru, o starletă devenită celebră în vieţa de noapte a Bucureştiului ca Sexy-fachira, a decis să îşi facă un videoclip cu totul şi cu totul special pentru a se promova în domeniul show-urilor dedicate adulţilor.

Autor: Calin Perian

Sexy-fachira, una dintre cele mai cunoscute dansatoare exotice de la noi, a decis, de curând, să apeleze la o metodă cu totul şi cu totul inedită pentru a-şi face reclamă show-urilor incendiare, la propriu, pe care le susţine.

Mai exact, Daniela Dumitru aka Sexy-fachira a filmat, de curând, un videoclip de promovare pe care să îl poată folosi şi pe conturile ei de socializare fără să îi fie teamă că va rămâne fără ele.

Mai exact, îmbrăcată cu totul şi cu totul în latex, cu decolteul la vedere, în haine care se mulau provocator pe formele ei de invidiat, Daniela Dumitru a ales un decor smuls parcă din filmele post-apocaliptice şi, acolo, a arătat de ce este considerată o adevărată bombă sexy.

 

Mai exact, ea a început să danseze în aşa fel încât ar împinge şi un sfânt în păcat, iar apoi a arătat tuturor de ce a primit porecla de Sexy-fachira, ea ”jucându-se” puţin cu flăcările, demonstrând că poate transforma un lucru extrem de periculos în ceva extrem de senzual.


Sexy-fachira l-a umilit pe Dorian Popa

În urmă cu ceva vreme, Sexy-fachira l-a făcut praf, în doar câteva fraze, pe Dorian Popa. Motivul? Cântăreţul a fost transformat în prezetator Tv şi pus lângă Cătălin Bordea, în emisiunea lui Dan Capatos. “Cum să îl pui pe Dorian, un papiţoi fără creier, lângă Bordea, un geniu, cum? Probabil Dorian este adus pentru publicul (din păcate majoritar) care se duc la referendum şi se minunează

că anul naşterii plus vârstă da 2018, Bordea pentru noi, restul, normali. Epidemia de tâmpenie ia prea mare amploare”, a scris Sexy-fachira pe contul ei de socializare, menţionând că “se simte scârbită”.
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies