Vladimir Drăghia este vecin de apartament cu o bombă sexy! Ana Baniciu locuieşte în acelaşi complex rezidenţial cu câştigătorul Exatlon!

De curând, Vladimir Drăghia este vecin de apartament cu o bombă sexy, Ana Baniciu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret că Vladimir Drăghia este vecin de apartament cu o bombă sexy. Zilele trecute, câştigătorul Exatlon a dezvăluit că şi-a cumpărat un aparatment într-un complex rezidenţial boutique în zona Băneasa-Pipera, pe malul lacului Valea Şaulei, acolo unde preţurile sunt între 77.999 de euro+TVA şi 139.999 euro+TVA.

Vladimir Drăghia este vecin de apartament cu o bombă sexy: „Ne-am luat casă"

„Ne-am luat casă. Mă rog, apartament, dar pentru noi va fi acasă şi asta e ce contează. Sperăm să fie de piatră, cum ne-aţi urat acum câteva luni", a spus Vladimir Drăghia, care a postat o fotografie în care apare alături de partenera sa de viaţă, Alice, şi macheta blocului. (vezi cum s-a distrat Vladimir Drăghia atunci când a zburat cu planorul)

Vladimir Drăghia este vecin de apartament cu o bombă sexy: „Casa nu este doar un spaţiu în care locuiesc"

În complex, Vladimir Drăghia este vecin de apartament cu o bombă sexy. Tot acolo locuieşte şi cântăreaţa Ana Baniciu, protagonista  mai multor pictoriale incendiare. „Casa nu este doar un spaţiu în care locuiesc. Acasă trebuie să fie un sentiment de linişte, confort şi siguranţă... un loc în care să pot sta eu cu mine şi în care, mai târziu, să mă pot bucura de familia mea!”, a scris Ana despre complexul rezidenţial în care s-a mutat. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: