Sexy-nevasta lui Pepe cara sacose cu mancare! Raluca si-a lasat bolidul pe trecerea de pietoni VIDEO EXCLUSIV

Cat Pepe e plecat pe la concerte, cineva trebuie sa faca si cumparaturile. In cazul de fata, e vorba despre Raluca, sotia cantaretului.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Despre Raluca Pastrama au aparut, pana acum, doar stiri din sfera: „cum a slabit / cat s-a ingrasat” sau „uite cum se distreaza”. Niciodata sotia lui Pepe nu a aparut in ipostaza de gospodina. Ceea ce este complet gresit: Raluca este totusi mama a doi copii de care trebuie sa aiba grija, mai ales ca Pepe e un tip extrem de ocupat din punct de vedere profesional (ceea ce este foarte bine).

Ei bine, paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe sexy-sotia lui Pepe carand doua plase pline cu alimente pentru gospodarie. Singura-singurica, Raluca s-a opintit si a reusit sa duca sacosele grele de la casa pana la luxosul bolid care o astepta cuminte... ups... pe trecerea de pietoni.

Ei, asta nu e bine. Una calda, alta rece – cum s-ar spune. Adica, gospodina pe strada, „boss de boss” la volan! Mai ales ca magazinul respectiv e prevazut din constructie cu parcare proprie. Ca idee, daca doamna Pepe ar fi avut un Logan din 1999 n-ar fi fost asa mare problema, dar cand ai un Mertan ultimul racnet, s-ar putea gasi un binevoitor cu o cheie ascutita si cu talent la sculptura. Poate, insa, a fost doar un accident si de vina au fost plasele grele...

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate