Sfântul Ciprian 2022. Rugăciunea Sfântului Mucenic Ciprian împotriva farmecelor și a blestemelor

Sfântul Ciprian 2022. Vezi Rugăciunea Sfântului Mucenic Ciprian care te ferește de farmece, blesteme și lucrări ale diavolului.

Autor: Georgiana Anton

In articol:

Sfântul Ciprian este cinstit în fiecare an pe 2 octombrie. Vezi Rugăciunea Sfântului Mucenic Ciprian care te ferește de farmece, blesteme și lucrări ale diavolului.

Cine a fost Sfântul Ciprian

Sfântul Ciprian este prăznuit an de an pe 2 octombrie, ocazie în care credincioșii se roagă pentru dezlegarea farmecelor și a blestemelor.

Citeste si: Calendar Ortodox OCTOMBRIE 2022. Pe ce dată pică Sfânta Parascheva?

Sfântul a trăit pe vremea împăratului Dioclețian și a fost vrăjitor, filosof şi slujitor al zeului păgân Apolo din Antiohia Siriei.

Sfântul Mucenic Ciprian era renumit pentru vrăjitorie și pentru ritualurile satanice pe care le practica, inclusiv jertfirea copiilor în numele diavolului. El s-a întors la credința creștină, după ce a auzit de existența fecioarei Iustina, căreia a încercat să îi facă vrăji de iubire, care nu i-au reușit.

Sfântul Ciprian 2022. Rugăciunea Sfântului Mucenic Ciprian împotriva farmecelor și a blestemelor

Sfântul Ciprian 2022. Rugăciunea Sfântului Mucenic Ciprian împotriva farmecelor și a blestemelor

[Sursa foto: doxologia.ro]

Citeste si: “Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Sfântul Ciprian 2022. Rugăciune împotriva farmecelor și a blestemelor

Stăpâne Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule și Chivernisitorule a toate, Sfânt și slăvit ești; Împăratul împăraților și Domnul domnilor, slavă Ție! Tu, Cel ce locuiești în lumina cea nepătrunsă și neapropiată, pentru rugăciunea mea, a smeritului și nevrednicului robului Tău, depărtează demonii și stinge viclenia lor de la robii Tăi; revarsă ploaie la bună vreme peste tot pământul și fă-l să-și dea roadele lui; copacii și viile să-și dea deplin rodul lor; femeile să fie dezlegate și eliberate de

nerodirea pântecelui; acestea și toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă și toată zidirea de toate legăturile diavolești. Și dezleagă pe robul Tău (numele), împreună cu toate ale casei lui, de toate legăturile satanei, ale magiei, ale farmecelor și ale puterilor potrivnice. Împiedică Tu, Doamne Dumnezeul părinților noștri, toată lucrarea satanei, Tu, Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vrăji și de toate lucrările satanicești și de toate legăturile lui, și distruge toată lucrarea vicleană prin pomenirea Prea Sfântului Tău nume, al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh!

Așa, Doamne, Stăpâne a toate, auzi-mă pe mine nevrednicul slujitorul Tău și dezleagă pe robul Tău (numele) de toate legăturile satanei și dacă este legat în Cer, sau pe pământ, sau cu piele de animale necuvântătoare, sau cu fier, sau cu piatră, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sânge de om, sau cu al păsărilor sau cu al peștilor, sau prin necurăție, sau în alt chip s-au abătut asupra lui, sau dacă din altă parte au venit, din mare, din fântâni, din morminte, sau din orice alt loc, sau dacă au venit prin unghii de om, de animal, sau gheare de pasăre, sau prin șerpi (vii sau morți), sau prin pământul morților, sau dacă au venit prin străpungere de ace, dezleagă-le pentru totdeauna, în ceasul acesta, Doamne, cu puterea Ta cea mare!

Citeste si: Pe ce dată pică Acoperământul Maicii Domnului 2022? Semnificația acestei sărbători din calendarul ortodox

Tu Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunoști și știi toate, dezleagă, sfărâmă și distruge acum lucrările magiei, iar pe robul Tău (numele) păzește-l, cu toți ai casei lui, de toate uneltirile diavolești.

Zdrobește cu însemnarea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci toate puterile potrivnicilor. Pustiește, distruge și depărtează pentru totdeauna toate lucrările magiei, vrăjitoriei și fermecătoriei de la robul Tău (numele).

Așa, Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul slujitorul Tău și pe robul Tău, cu toți ai casei lui, și dezleagă-i de demonul de amiază, de toată boala și de tot blestemul, de toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputința, prostia, neînțelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptatea, trufia, și de toate rătăcirile și greșelile, știute și neștiute, pentru Sfânt numele Tău, că binecuvântat ești în veci.

Slavă Ție, Dumnezeul nostru, slavă Ție! Amin.

 

sursă: doxologia.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Acoperământul Maicii Domnului 2022. Sărbătoare cu cruce roșie în calendarul creștin ortodox român

Acoperământul Maicii Domnului 2022. Rugăciune către Fecioara Maria, dar și Acatistul Acoperământului Maicii Domnului

Suma exorbitantă cu care se vinde un apartament din Capitală! Arată ca după război, însă proprietarii cer bani grei pe el

3 zodii primesc recomandări de la cei mai buni astrologi. Leii trebuie să fie mai raționali în decizii

Vestea momentului pentru toți clienții Orange și Vodafone! Milioane de români trebuie să știe acest lucru

“Ne-am despărțit, am decis să punem punct!” Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să divorțeze, la trei luni de la nuntă! Cei doi vor depune actele de divorț la notar

Regele Charles și-a pierdut răbdarea. Harry și Meghan l-au scos din minți

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies