Fata care a supravieţuit masacrului din Giuleşti a împlinit 18 ani! Ce face și cum arată azi? Alexandra Pantazi avea 5 ani când a văzut cum părinţii şi bunica i-au fost împuşcaţi de fostul iubit al mamei sale! FOTO

De curând, fata care a supravieţuit masacrului din Giuleşti a împlinit 18 ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Amicii Alexandrei Pantazi ştiu că fata care a supravieţuit masacrului din Giuleşti a împlinit 18 ani. Alexandra, care este elevă în clasa a XII-a la un liceu din Bucureşti, şi-a sărbătorit recent majoratul, organizând o petrecere la care şi-a invitat rudele şi prietenii apropiaţi. Ea a primit un superb buchet de trandafiri roşii, dar şi baloane care au format cifra 18. Părinţii Alexandrei au fost ucişi cu bestialitate în 2005, când ea avea doar 5 ani. Crima a fost comisă de un cetăţean elveţian, Jean Sgueglia, venit în Bucureşti să o ucidă pe fosta sa iubită, Alina, care între timp se împăcase cu fostul ei soţ, Valentin Pantazi.

Citeste si: O femeie a fost înjunghiată mortal într-un tren din Timișoara! Cine este victima

Citeste si: Vica Blochina, declarații cutremurătoare: „Am crezut că mă omoară...”

Citeste si: Șocant! A refuzat să facă amor cu soțul său și și-a găsit sfârșitul! Ce au descoperit vecinii sub pătură

Fata care a supravieţuit masacrului din Giuleşti a împlinit 18 ani. Criminalul a tras 8 gloanţe în fosta iubită

Alina, Valentin şi fiica lor de aproape 5 ani, Alexandra, locuiau la casa, în cartierul Giuleşti, locaţia fiind descoperită de Sgueglia cu ajutorul unei hărţi. Sgueglia a intrat cu un pistol în curtea casei, unde a fost întampinat de mama fostei sale iubite, pe care o doborât-o cu un foc. Apoi, Sgueglia a tras de şapte ori în Valentin Pantazi, pe care l-a gasit în uşă. Pe Alina, fosta sa iubită, a găsit-o în bucătărie, trăgand în ea de 8 ori! De furia lui Sgueglia au scăpat fiica Alinei, Alexandra, şi doi prieteni de familie, veniţi în vizită. (vezi cu ce se ocupă criminalul de la depoul CFR care şi-a omorât iubita cu 5 lovituri de cuţit)

fara descriere

Fata care a supravieţuit masacrului din Giuleşti a împlinit 18 ani. Asasinul a fost condamnat la închisoare pe viaţă 

Recent, fata care a supravieţuit masacrului din Giuleşti a împlinit 18 ani. Asasinul a plecat apoi cu o maşină închiriată spre Elveţia, dar a fost prins în Serbia, după aproape 24 de ore de la crimă. El a fost condamnat la închisoare pe viaţă şi obligat să-i plătească Alexandrei, până la majorat, o indemnizaţie lunară de 400 de euro. Rudele Alexandrei, care au fost reprezentanţii legali ai acesteia în proces, trebuie să primească de la Sgueglia 3 milioane de euro, cu titlu de despăgubiri civile. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate