Sfatul zilei, vineri, 18 septembrie 2020! Gemenii, sfătuiți să se bazeze mai mult pe propriul instinct!

Potrivit Sfatul zilei 13 septembrie 2020: Mai multe zodii vor trebui să învețe să fie atente la momentele din prezent.

Horoscop
Autor: Adriana Raiciu

Horoscop

Sfatul zilei, vineri, 18 septembrie 2020


In articol:

Află ce nativi vor fi sfătuiți să fie atenți la propriile nevoi! 

Citeste si: Umilință fără margini! Un adolescent a fost pus să le pupe picioarele altor doi băieți. Imaginile incredibile au ajuns pe internet

Berbec

Știi că trebuie să schimbi ceva, pentru că lucrurile nu mai pot continua în aceeași manieră. Încearcă să nu te grăbești și să analizezi fiercare aspect. Astrologii îți recomandă să fii mai atent la perioada care urmează!

Taur

Ești tot mai ambițios în ultima perioadă și se observă din rezultatele primite de la anumite proiecte. Nu uita să ai încredere în tine, indiferent de ce faci și cu cine interacționezi! Astrologii te sfătuiescă să muncești cu aceeași dăruire în continuare!

Gemeni

Treci printr-o perioadă destul de dificilă și toți oamenii din jurul tău îți dau cu părerea despre această problemă.

Nici nu mai știi ce este adevărat și ce nu. Astrologii îți recomandă să te bazezi mai mult pe propriul instinct.

Citeste si: Bianca Pop a fost ajutată cu bani de către protectorul său, după scandalul cu violul! "Mi-a dat bani să-mi plătesc chiria"

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Rac

Încearcă să nu îi mai obligi pe cei din jurul tău să îți spună lucruri persoanele din viețile lor. Prietenie cu forța nu se poate și îți vor spune doar în momentul în care se vor simți cu adevărat pregătiți. Astrologii îți recomandă să te focusezi mai mult pe propria persoană!

Leu

Vrei să te ocupi mai mult de tine în această perioadă, dar tot timpul intervine ceva și trebuie să amâni acest gând.

Încearcă, totuși, printre ce se întâmplă în viața ta să ai grijă și de propria persoană. Astrologii te sfătuiesc să îți iei câteva zile doar pentru tine!

Fecioară

Te gândești prea tare la lucrurile pe care le-ai pierdut până acum și nu apreciezi de ce avantaje ai parte în aceste zile. Învață să îți apreciezi mai mult viață de acum, nu știi niciodată când lucrurile vor lua o întorsătură și toată viață îți va fi dată peste cap. Astrologii îți recomandă să te bucuri mai mult de ceea ce se întâmplă în viața ta!

Citeste si: S-a deschis o anchetă în cazul primarului care și-a filmat fetița în timp ce o umilea! "Am demarat o anchetă"

Balanță

Trebuie să accepți că lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă. Îți convine sau nu totul se întâmplă cu un motiv în această viață și trebuie să vezi realitatea. Astrologii te îndrumă să te adaptezi cât mai repede!

Scorpion

Nu mai sta să analizezi lucrurile din toate perspectivele. Bucură-te de ceea ce ai la ora actuală și lasă gândirea această obsesivă deoparte, pentru că nu îți face bine. Astrologii îți recomandă să fii mai atent la anumite aspecte din viața ta.

Săgetător

Trebuie să înveți să vezi doar partea plină a paharului, pentru că doar așa vei atrage lucruri pozitive în viața ta. Dacă doar stai și te plângi de ceea ce ți se întâmplă nu vei rezolva nimic și vei atrage doar lucruri negative. Astrologii îți recomandă să înveți să privești lucrurile într-o manieră mai pozitivă.

Capricorn

Nu îți place să te controleze cineva și lupți pentru independența ta în fiecare zi. Încearcă să le demonstrezi de ceea ce ești cu adevărat în stare, dooar în acest mod vei scăpa! Astrologii te sfătuiesc să îți iei viața în propriile mâini.

Vărsător

Anumiți oameni din jurul tău te vor provoca astăzi să te cerți. Încearcă să îți păstrezi calmul și să nu le alimentezi această stare de ură. Astrologii te sfătuiesc să stai departe de conflicte în această zi.

Pești

Îți aduci aminte de anumite momente din trecut și asta îți dă o stare destul de bună. Încearcă să nu faci prea des asta, pentru că vei ajunge să te bucuri doar de ceea ce ai trăit, nu de ce trăiești în prezent. Astrologii îți recomadă să fii mai atent la prezent.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop, joi, 17 septembrie 2020. Lună Nouă în Fecioară! Ce efect va avea asupra celorlalte zodii

Sfatul zilei, joi, 17 septembrie 2020! Nativii din zodia Pești, sfătuiți să își păstreze calmul în această zi!

O femeie terorizată de soacră a ajuns la limita răbdării: „ A umblat cu vrăji pentru a ne despărți! Nu știu ce să fac”

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

New York a intrat într-o spirală a morții. Distrugerea finală pare tot mai inevitabilă

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Biden, avertizat că îndreaptă SUA spre catastrofă. Profeția eminenței cenușii a politicii americane

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies