Show cu homosexuali într-o catedrală celebră. „Diavoli” și dansatoare cu pieptul gol și-au făcut de cap în altar

Show LGBT în catedrala Sfântul Ștefan din Viena, cu binecuvântarea cardinalului Schönborn. Vedeta spectacolului a fost travestitul Conchita Wurst, câștigătoarea Eurovision 2014.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Catedrala Sfântul Ștefan a fost gazda unui spectacol LGBT, pentru al doilea an cosecutiv. Pe 30 de noiembrie, catedrala a fost sală de spectacol pentru un eveniment LGBT, organizat cu ocazia zilei mondiale împotriva SIDA.

Citeste si: Un preot din Botoșani a fost caterisit! Ce făcea preotul în timpul slujbelor întrece orice imaginație: „Fostul preot refuza să le ofere Sfânta Împărtăşanie până nu aruncau în foc, de faţă cu el, cardurile de sănătate”

Citeste si: O tânără din Galați a mers la ghenă, să lase gunoiul, iar acest bătrân i-a ieșit în cale: "Nu mirosea a alcool, mi-a stârnit o milă cumplită" Ce a aflat despre bătrân

Citeste si: Imagini șocante filmate de o fetiță de opt ani. Tatăl ei o abuza sexual pe sora ei mai mică cu doi ani

Show LGBT într-o catedrală celebră. Diavoli și dansatoare cu pieptul gol și-au făcut de cap în altar

Diavoli, dansatoare cu pieptul gol, cu coarne și salopete din latex, catarame cu cranii, travestiți, pene, lumânări, muzică electronică și fum roșu. Și peste toate, crucifixuri, veșminte preoțești și felinare. Cam așa a arătat Catedrala Sfântul Ștefan, în data de 30 noiembrie.

Organizatorul evenimentului, activistul homosexual Gery Keszler, a mulțumit cardinalului Schönborn pentru generozitatea sa, considerând că spectacolul de strângere de fonduri pentru victimele HIV din acest an va fi un succes. 

fara descriere

Austriecii nu sunt de acord cu această inițiativă a bisericii catolice și consideră că este o blasfemie. 

„Cardinalul Christoph Schönborn intenționează din nou să desacralizeze Catedrala Sf. Ștefan cu lucruri abominabile homosexuale. Un anumit domn Gery Keszler este organizatorul blasfemiei numite „bal de viață ”, un eveniment gay de strângere de fonduri, și o orgie. Este un prieten apropiat al cardinalului Schönborn”, a declarat o persoană din Asutria, care a dorit să-și păstreze anonimatul, pentru LifeSiteNews.

De altfel, anul trecut, cardinalul Schönborn a fost criticat pentru că a permis și a participat la evenimentul din catedrală. Părintele Johannes Maria Schwarz a publicat un articol pe site-ul Kath.net criticând utilizarea catedralei pentru evenimentul secularist. El a susținut că, deși banii s-au îndreptat către o cauză bună - un spital HIV din Africa de Sud, această casă a lui Dumnezeu, „inima Vienei Catolice”, a fost transformată într-o „sală polivalentă”. Evenimentul poate demonstra foarte bine „moartea unei Biserici slăbite”, a adăugat el.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate