Horror! Un spălător de geamuri a ucis un tânăr, apoi l-a ținut 8 luni în podul casei, fără ca soția și cei trei copii să-și dea seama

Un caz neobișnuit a avut loc în Marea Britanie. Un spălător de geamuri a ucis un tânăr, apoi l-a ascuns pentru opt luni în podul casei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

O altă crimă cumplită șochează Marea Britanie. Totul a avut loc la finalul anului trecut. Practic, un client și-a omorât furnizorul de droguri, apoi i-a ascuns trupul în pod timp de 8 luni de zile, fără ca soția și cei trei copii să afle.

Citeste si: Cum îți poți crește performanțele sexuale, cu viagra naturală

Citeste si: Povești în trafic: un polițist a tras pe dreapta un șofer și l-a întrebat dacă a consumat alcool. Răspunsul dat de bărbat l-a lăsat mut pe omul legii! Nu s-a așteptat la asta

Citeste si: Cine sunt cei 4 tineri care au murit în această dimineață în accidentul din Neamț! Cutremurător ce a spus unul dintre ei: ”Câteodată Dumnezeu îți rupe inima...”

Mai mult decât atât, tânărul măcelărit de spălătorul de geamuri avea 17 ani. Bărbatul de 37 de ani a fost arestat, după ce s-a aflat cadavrul în podul casei. Gary Hopkins își oferise locuința traficantului Abdi Ali pentru a o folosi drept cartier general, dar din cauza unui scandal izbucnit în decembrie, s-a ajuns la violență. Bărbatul i-a zdrobit capul cu un ciocan și apoi l-a tăiat cu o lamă de 16 centimetri.

Poliția a descoperit cadavrul băiatului de 17 ani în podul casei, casă în care locuia alături de soția lui și cei trei copii. Bărbatul, după ce l-a ucis pe tânăr, i-a și furat 400 de lire, banii pe care îi avea asupra lui, pentru a petrece Sărbătorile de iarnă alături de familie.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate