Şi-a făcut Stana Izbaşa operaţii estetice? Cea mai cunoscută cântăreaţă din Banat şi-a şocat fanii: “Zici că eşti Cruela!” FOTO

Fanii cântăreţei se întreabă dacă şi-a făcut Stana Izbaşa operaţii estetice.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Mulţi se întreabă dacă şi-a făcut Stana Izbaşa operaţii estetice. Celebra cântăreaţă de muzică de petrecere din Banat a postat recent o fotografie care o înfăţişează cu o tunsoare extravagantă, machiată puternic, în timp ce faţa pare să fi suferit o intervenţie estetică. Fanii au dezbătut faptul dacă Izbaşa a suferit o operaţie estetică, iar unii au speculat că nu este ea. (vezi cum şi-a bătut joc Cristi din Banat de Stana Izbaşa)

Citeste si: Stana Izbaşa s-a fotografiat cu doi copii, iar fanii au luat foc: ”Foarte bine, era şi timpul să devii mamă!” Artista are 48 de ani

Citeste si: Stana Izbaşa a fost acuzată că face playback chiar de colegii ei de breaslă! Vezi cum s-a apărat celebra cântăreaţă de muzică de petrecere!

Citeste si: Fostul iubit al Stanei Izbaşa s-a cuplat cu o bombă sexy! Uite cum arată noua cucerire a lui Flore Baniciu!

Şi-a făcut Stana Izbaşa operaţii estetice: "Ea este mult mai tinerică"  

“Nu şi-a făcut operaţie, eu am văzut-o acum două săptămîni, dar nu cred că e ea…Nici eu nu cred că e ea…Nu e Stana cea frumoasă!...Cine-i asta??? Clar nu e Stana Izbaşa cântareaţa!...Nu seamănă cu ea deloc…Nu cred că este Stana, ea este mult mai tinerică și mai drăguţă…Nu cred că e Stana, că nu seamănă, iar dacă și-a făcut operații estetice foarte rău, este altă persoană”, au postat admiratorii dezamăgiţi ai Stanei Izbaşa.

fara descriere

Şi-a făcut Stana Izbaşa operaţii estetice: "Aici pare foarte bătrână" 

Nu se ştie dacă şi-a făcut Stana Izbaşa operaţii estetice. "Aici pare foarte bătrână, m-am uitat la multe poze de-ale ei şi nu-i niciuna ca asta, dar daca este ea asta e nu mai văd eu bine….Sunteți o femeie frumoasă, chiar dacă va-ți făcut operații estetice, este o vârstă și trebuie întreținută….Ceva ați schimbat și nu în bine, e ca și cum sunteți altă persoană…Zici că eşti Cruela!”, au fost alte mesaje ale fanilor.

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate