Și-au făcut de cap! George Burcea a fost convins de Viviana Sposub să facă ceva ce nu a făcut niciodată în timpul relației cu Andreea Bălan VIDEO

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub pare să marcheze premiere cât se poate de serioase pentru actorul care este, încă, legal vorbind, căsătorit cu Andreea Bălan.

George Burcea
George Burcea are de ce sa zambeasca alaturi de Viviana Sposub
Autor: Calin Perian

In articol:

De-a lungul anilor, Andreea Bălan s-a remarcat ca fiind una dintre cele mai talentate dansatoare din showbiz, iar mărturie stau premiile câștigate de vedetă în domeniu și show-urile pe care le face.

Citeste si: Dezvăluiri exclusive despre Andreea Bălan și Tiberiu Argint! Adevărul despre relația lor, în sfârșit, devoalat

Cu toate acestea, de-a lungul anilor de relație dintre Andreea Bălan și George Burcea, dansul, în ciuda faptului că artista este o dansatoare desăvârșită, a lipsit din relația lor, de cele mai multe ori cântăreața fiind nevoită să își tempereze posta de a dansa. ”George Burcea nu dansa, spunea că nu îi place, chiar dacă Andreea se tot chinuia să îl învețe, să îl facă să danseze împreună”, ne-a spus o sursă WOWbiz.ro.

George Burcea si Viviana Sposub
George Burcea si Viviana Sposub se iubesc de la Ferma

Citeste si: Andreea Bălan, schimbări uriașe în viața ei! Ce se petrece cu vedeta și prin ce experiențe uluitoare a trecut EXCLUSIV

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

După despărțirea de Andreea Bălan însă, George Burcea pare să își fi schimbat, totuși, opțiunea, iar acum, de câte ori poate, o ia în brațe pe Viviana Sposub și dansează împreună. Și, fie că este acasă, fie că merg în club să se distreze, cei doi dansează fără încetare și, chiar dacă George Burcea nu este tocmai un virtuoz, strădaniile lui sunt apreciate la maximum de frumoasa lui iubită, Viviana Sposub.

Viviana Sposub și George Burcea s-au cuplat la Ferma

Viviava Sposub și George Burcea s-au cunoscut la Ferma, s-au îndrăgostit și, deja, locuiesc împreună, cei doi trecând cu bine deja printr-o încercare serioasă: infectarea cu coronavirus. Îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt, George Burcea și Viviana Sposub își fac tot felul de declarații de dragoste, care mai de care mai siropoase, singurul lucru care le mai stă în cale pentru oficializarea relației fiind finalizarea dosarului de divorț al actorului de Andreea Bălan.

”George și Viviana se înțeleg foarte bine, nu au nicio problemă îmăpreună... Sunt foarte afectuoși unul cu celălalt și vor să își ducă relația la un alt nivel, au intenții cât se poate de serioase pentru viitor”, ne-a spus o sursă apropiată de Viviana Sposub și George Burcea.

Viviana Sposub
Viviana Sposub e una dintre cele mai senzuale prezente din showbiz

Citeste si: Viviana Sposub l-a prezentat familiei pe George Burcea. Ce spune mama vedetei despre iubitul fiicei sale

Andreea Bălan e preocupată de creștea copiilor

”Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau, să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei”,  ne-a spus, în exclusivitate, sursa WOWbiz.ro despre d ivorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Viviana Sposub pune capăt specuațliilor. Este bustul ei natural sau nu? „Asta e întrebarea pe care o primesc cel mai des”

Andreea Bălan, momente incredibile alături de iubitul ei! Și-au făcut de cap

Andreea Bălan are un aliat neașteptat în procesul de divorț: Viviana, iubita lui George Burcea!

Horoscop Zilnic Duminică 1 August 2021: LEUL va fi pus în situații stresante încă de la primele ore ale dimineții, iar VĂRSĂTORII nu pot accepta faptul că sunt momente în viață...

S-a deschis focul la granița României! Armata a intervenit imediat

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Jador a fost la un pas de moarte! Doar norocul l-a scăpat. „El plângea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies