George Burcea și Andreea Bălan au ajuns la Tribunal! Dezvăluiri

George Burcea, întors de la Fermă, loc în care nu a reușit să câștige marele premiu în ciuda eforturilor sale, și Andreea Bălan au avut, zilele trecute, prima înfățișare la Tribunal.

Andreea Balan
Autor: Calin Perian

In articol:

Mai exact, pe 1 octombrie, conform portalului instanțelor din România, Gorge Burcea și Andreea Bălan au avut prima înfățișare în fața judecătorilor în procesul de divorț.

Chiar dacă, încă, emisiunea Ferma este difuzată, George Burcea s-a întors în București, loc în care se împarte între prouectele profesionale și viața amoroasă pe care o împărtășește cu Viviana Sposu, colega lui din emisiune.

Dar, cu toate acestea, zilele trecute, George Burcea a fost nevoit să se prezinte în fața instanței, pentru prima înfățișare în procesul de divorț cu Andreea Bălan, divorț care se anunță a fi unul de lungă durată.

Nu de altceva, dar chiar dacă s-au prezentat amândoi în fața magistraților, procesul de divorț va mai dura câteva luni bune, cu atât mai mult cu cât părțile au multe puncte în care nu se pot pune de acord, motiv pentru care judecătorii sunt așteptați să dea o sentință care, probabil, nu îi va mulțumi pe niciunul.

George Burcea
George Burcea se iubeste acum cu Viviana Sposub

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

Cu toate acestea, lupta se anunță una cât se poate de dificilă în Tribunal, cu atât mai mult cu cât, susținea George Burcea, Andreea bălan vrea custodia totală a fetițelor pe care le au împreună, lucru cu care, susține el, nu e de acord, motiv pentur care, de altfel, de-a lungul emisiunii la care a participat și în interviurile de după a lansat o serie

de atacuri cât se poate de serioase la adresa viitoarei sale foste soții, chiar dacă, culme,a nu a primit niciun răspuns de la ea.

 

Andreea Bălan e preocupată de creștea copiilor

”Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau, să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.

Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit, mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă, mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât.

Andreea Balan
Andreea Balan e fericita dupa despartirea de George Burcea

Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile. Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce, pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor”, ne-a spus, în exclusivitate, sursa WOWbiz.ro despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Antonescu vs George Burcea! Cronica unui scandal uriaș EXCLUSIV

Andreea Antonescu, acuzații dure la adresa lui George Burcea, după intrarea în Ferma: „Trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”

Andreea Bălan, umilință pentru George Burcea! Cum i-a răspuns la atacurile din ultima vreme

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

Nenorocirea care poate lovi crunt România! Putem pierde totul. Miliarde de euro sunt în joc

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies