Și-au pierdut unicul fiu în tragedia de la Colectiv și au devenit părinți din nou! Fiica lor s-a născut în aceeași zi și la acceași oră la care Andrei a fost declarat decedat

Doi părinți au din nou motive să zâmbească, după ce Andrei, fiul lor, a murit în incendiul de acum șase ani din clubul Colectiv.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

În urmă cu șase ani, pe 30 octombrie 2015, a avut loc o tragedie de proporții. Flăcările au mistuit clubul Colectiv, unde avea loc un concert la care participau sute de tineri. Incendiul nu a iertat pe nimeni și, nemilos, a curmat mai multe vieți.

Zeci de famili au rămas îndoliate, iar alături le-au fost românii din întreaga țară, care le-au împărtășit durerea. 

Andrei Bucă, în vârstă de 29 de ani, a fost și el printre cei care și-au pierdut viața în urma incendiului de la Colectiv. Părinții lui au trăit o adevărată tragedie în urma pierderii sale și nu au mai avut motive să zâmbească, cel puțin pentru o perioadă de timă, când viața le-a răsplătit suferința și le-a trimis o minune. Dorin și Marcela Bucă au devenit, din nou, părinți, iar povestea este absolut emoționantă. 

„Eu nu cred că eu, după acel accident, am mai fost eu! Cred că vreo 6 luni de zile n-am ştiut ce se întâmplă cu mine şi am trăit într-o ceaţă. Când mi-am revenit cât de cât, mi-am dat seama că ori mai avem un copil, ori încetăm să mai existăm”, mărturisea Dorin Bucă.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Fiica lor s-a născut în aceeași zi și la aceeași oră la care primul lor fiu a decedat

Minunile există, asta spun cu mâna pe inimă niște părinți care și-au pierdut fiul în tragedia de la Colectiv.

Fetița lor, cea care le-a dat și un nou motiv de a zâmbi, s-a născut pe 30 martie 2015, la ora 22:30, iar Andrei a pierit pe 30 octombrie 2015 la aceeași oră. Părinților nu le-a venit să creadă, mai ales că cea mică semănă leit cu fratele ei. Acum, Dorin și Marcela Bucă așteaptă ca cea mică să mai crească să poată să-i povestească despre fratele ei Andrei. 

Citeste si: Daniela Niță, șefa firmei pirotehnice anchetată în dosarul Colectiv, a fost găsită moartă în propria locuință

„Fetiţa s-a născut în aceeaşi zi, pe 30 şi la aceeaşi oră când a plecat Andrei. Pe 30 a fost accidentul de la Colectiv, fetiţa s-a născut pe 30 martie, la aceeaşi oră: 22:30. Eu cred că el trăieşte undeva şi eu sper să mă întâlnesc cu el peste zeci de ani, după ce cresc fetiţa. Pentru că am o obligaţie faţă de ea. După acea haină neagră pe care am îmbrăcat-o la moartea lui Andrei, Dumnezeu ne-a dat o altă haină albă.

Citeste si: Dosarul Colectiv! Instanța refuză să ia în calcul raportul ministrului Vlad Voiculescu legat de infecțiile nosocomiale! ”Este neutil cauzei”! EXCLUSIV

Seamănă ca două picături! Acelaşi păr, acelaşi mers, aceeaşi ochi, aceeaşi viteză în mişcare, poate chiar puţin peste Andrei. Este foarte isteaţă, face puzzle cu două mâini deodată, e un vis de copil (…) O să fi greu să-i povestim. Va trebui să afle de la noi întâi”, a mai povestit Dorin Bucă. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Silviu, supraviețuitor al incendiului din Colectiv, mărturisiri cumplite: ”Aș vrea un copil, dar cum îl voi putea mângâia cu mâinile acestea?”

Dosarul Colectiv! Instanța refuză să ia în calcul raportul ministrului Vlad Voiculescu legat de infecțiile nosocomiale! ”Este neutil cauzei”! EXCLUSIV

Daniela Niță, șefa firmei pirotehnice anchetată în dosarul Colectiv, a fost găsită moartă în propria locuință

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

ȘOCUL ANULUI despre PFIZER! Lovitură totală pentru cei vaccinați cu ambele doze. Au anunțat acum

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies