Vedete

Silvana Riciu, intamplare ciudata la un spectacol! “Inainte de a urca pe scena, un porumbel a cazut exact langa mine. Era ranit. E semn” Cantareata de muzica populara l-a luat acasa FOTO EXCLUSIV

Silvana Riciu a ramas cu gura cascata la un spectacol, recent. Chiar inainte de a urca pe scena, in culise, un porumbel ranit a cazut langa ea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Silvana Riciu, intamplare ciudata la un spectacol! “Inainte de a urca pe scena, un porumbel a cazut exact langa mine. Era ranit. E semn” Cantareata de muzica populara l-a luat acasa FOTO EXCLUSIVicon photo

Silvana Riciu a prezentat un spectacol, in aer liber, in Capitala, cu cateva zile inainte de Craciun. Cantareata de muzica populara ne-a povestit ce a patit in culise. (Afla AICI detalii despre relatia Silvanei Riciu cu tatal ei)

“Am salvat un porumbel inghetat care a cazut langa mine la spectacol. Se spune ca porumbelul e semn divin. Chiar cineva imi spunea, la concert, ca poate e chiar sufletul tatalui meu care s-a stins in acest an. De Craciun se intampla minuni, asa se spune.

Cred ca Dumnezeu a vrut sa vada daca fac sau nu o fapta buna ca tot am tinut postul, iar postul nu inseamna doar privare de anumite mancaruri, ci si rugaciune, milostenii si fapte bune. Porumbelul a cazut chiar langa mine, era lovit la o aripioara.

Impreuna cu baietelul Monicai Anghel am avut grija de el la spectacol, apoi l-am luat la mine acasa, la caldura, i-am dat mancare.

Fetita mea s-a atasat foarte tare de el, l-a lasat sa se plimbe prin toata casa, desi eu i-am facut un locusor al lui. Mergea, nu zbura. Am zis ca-l duc la veterinar sa vada ce se poate face cu aripa. Din pacate s-a stins. Fetita mea a plans ore in sir, se atasase de el”, ne-a povestit Silvana Riciu.

La inceputul acestui an, Silvana Riciu si-a pierdut tatal. Silviu Ioan a facut accident vascular cerebral si a fost transportat la un spital din Constanta. Dupa doua zile de coma, barbatul s-a stins din viata. Acesta a fost ingropat aproape de mormantul lui Aurelian Preda, la Manastirea Dervent, acolo unde si-a petrecut ultimele luni din viata.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune