Silvia Dumitrescu a împlinit 60 de ani! La aniversarea solistei, Marius Țeicu a fost într-o formă de zile mari FOTO

Cunoscuta solistă de muzică ușoară Silvia Dumitrescu a împlinit ieri 60 de ani, fiind sărbătorită de prieteni și de colegi.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cunoscuta solistă de muzică ușoară Silvia Dumitrescu a împlinit ieri 60 de ani, fiind sărbătorită de prieteni și de colegi, printre care și celebrul compozitor Marius Țeicu, care a fost într-o formă de zile mari. 

Citeste si: Silvia Dumitrescu, apariție de vis la aproape 60 de ani! Cum arată în costum de baie

Citeste si: Dramă în muzica românească! Silvia Dumitrescu a făcut anunțul: ”Suntem cu toții profund îndurerați! Adio, Frumușelu!”

”Pe Silvia Dumitrescu, publicul a iubit-o din prima zi. Face parte dintre artiștii care nu au făcut eforturi să fie plăcuți, să fie în atenția presei sau a televiziunilor pentru singurul motiv că este credibilă în tot ce face și de fiecare dată. Și este credibilă pt că are o nebunie și o frumusețe spontană, care se vede cu ochiul liber de departe. Mă bucur din tot sufletul pentru dubla lansare (doua CD-uri , succesele ei din anii 80 și anii 90) de ieri, pentru rotunda vârstă pe care a împlinit-o ieri și pentru sinceritatea din ochii tuturor celor prezenți. Atmosfera a fost de vis....am retrăim toți și fiecare în parte, emoțiile și senzațiile anilor de început în carieră. Unii au ajuns artiști și compozitori de top, alții și-au găsit menirea și drumul în felul lor, dar ieri am constatat cu bucurie, că toți cei din cercul Silviei nu și-au pierdut calitatea de-a fi oameni și prieteni. Excepționali. Felicitări Silvia Dumitrescu Ochescu! Pentru frumoasa vârstă, pentru albumele lansate, pentru verticalitatea ta, pentru lipsa infatuării specifică marilor vedete, pentru pozitivismul și lumina jucăușă din ochi, pentru prietenia ta ! LA MULȚI ANI, KEEP ROCKING THEM ALL!”, a notat despre Silvia o bună prietenă a artistei, Camelia, care a descris atmosfera de la aniversare. 

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate