Silvia Stroescu a lăsat gimnastica pentru golf! Faimoasa de la Exatlon are ambiții mari: „Mi-ar prinde bine o medalie olimpică”

Silvia Stroescu a lăsat gimnastica pentru golf, la îndemnul amicei sale Corina Ungureanu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Silvia Stroescu a lăsat gimnastica pentru golf, fiind inspirată de o altă fostă mare gimnastă, Corina Ungureanu. Ele se duc săptămânal la un club de golf din afara Bucureștiului, iar fosta Faimoasă de la Exatlon s-a arătat încântată de această nouă provocare. (vezi ce provocator a pozat Anca Surdu în vagonul de metrou)

Citeste si: Anca Surdu, Larisa Vasile si Silvia Stroescu s-au alaturat copiilor, in cadrul unui eveniment de poveste, al Asociatiei “Academia Campionilor Pro Miscare”

Citeste si: Silvia Stroescu a avut o apariţie sexy pe pârtia de schi! Vezi motivul pentru care fosta Faimoasă de la Exatlon s-a dezbrăcat! FOTO

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Motivul incredibil pentru care Diana Bulimar de la Exatlon a fost dată afară dintr-un club de noapte: „Ideea e că eu am 24 de ani”

„Săptămână de săptămână, două nume uriașe din gimnastică mondială, Silvia Stroescu, campioană olimpică, europeană și mondială alături de Corina Ungureanu, campioană mondială, vin și practică golful. O fac din pasiune, pentru relaxare și pentru faptul că este un sport pe care-l poți face în aer liber.”, a relatat prosport.ro.

Silvia Stroescu a lăsat gimnastica pentru golf: „Principala vinovată este Corina" 

Corina Ungureanu are mai bine de cinci ani de când și-a descoperit această pasiune pentru sportul cu crosa și mingea. „E mai mult decât un hobby. Aici mă simt minunat. Mă încarcă de energie pozitivă. Am început deja să particip la concursuri de amatori. Miza participării la aceste concursuri este ca și inexistentă. Repet, vorbim doar de pasiune și atât”, a declarat Ungureanu în exclusivitate pentru ProSport.

Pentru Silvia Stroescu lucrurile stau un pic altfel. Este abia la a doua lecție de golf și știe cine se face „vinovat” pentru faptul că a ales să descopere secretele acestui sport. „Principala vinovată este Corina. Datorită ei am venit la golf și pot spune că mi place foarte mult.”, a declarat Silvia Stroescu.

Silvia Stroescu a lăsat gimnastica pentru golf: "Mă descurc destul de bine" 

„Sunt încă la început, dar, cred eu, că mă descurc destul de bine. Dacă tot vorbim de golf și ne gândim că Jocurile Olimpice s-au amânat cu un an, o posibilă participare acolo nu ar strica. Mi-ar prinde bine o medalie olimpică și la golf” , a mai mărturisit fosta campioană olimpică de la Atena.

În gimnastică, Silvia Stroescu a inventat sărituri care îi poartă numele. “Silvia Stroescu este o gimnastă renumită, ce a caştigat aurul atât în competiţiile europene şi mondiale, cât şi la cele olimpice. Exerciţiul ei faimos constă dintr-un salt întins înainte cu două răsuciri şi jumătate. Astăzi, gimnaste din toată lumea îl practică la cele mai importante competiţii”, s-a scris în presă despre săritura Stroescu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cătălina Ponor şi-a sters tatuajul care îi amintea de iubitul care a părăsit-o pentru a se însura cu altă femeie: „Începem procedura de aruncare a trecutului la gunoi” FOTO

Diana Bulimar de la Exatlon a afişat un decolteu ameţitor! Vezi cea mai sexy fotografie cu fosta Faimoasă!

Cele mai delicioase gogoși. Rețeta bulgărească este exceptionala. Care este ingredientul secret

Ce sexy a fost Silvia Stroescu la o petrecere! Faimoasa i-a făcut o surpriză unui fost coleg de la Exatlon 2!

Diana Bulimar şi Silvia Stroescu au inventat sărituri care le poartă numele! Gimnastele de la Exatlon sunt copiate la marile concursuri! DEZVALUIRI

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies