Silviu Prigoană, șocat de moartea finului său Marcel Toader: "Trebuia să ne întâlnim mâine!"

Silviu Prigoană, nașul de cununie al lui Marcel Toader, a fost șocat de decesul fulgerător al finului său. Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela, i-au cununat pe Marcel Toader și Maria Constantin.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

„Eu sunt fără cuvinte. Am vorbit și am aranjat, trebuia să ne întâlnim mâine. Nu îmi vine să cred nici acum. E absolut un episod tragic în viața mea, e finul familiei mele. Nu am cum să știu dacă a avut probleme medicale. Eu eram nașul lui. Pentru mine a fost un șoc. Noi avem exact aceeași vârstă. A lăsat o mamă pe pământul asta”, a declarat Silviu Prigoană pentru fanatik.ro.

Mama lui Marcel Toader a aflat de la TV că fiul ei a murit

Mama lui Marcel Toader a dezvăluit că a aflat de la TV că fiul ei a murit. Femeia a crezut, inițial, că era o glumă.

„Duminica trecută l-am văzut ultima oară. Și tocmai voiam să-l sun. Eu sunam numai seara. Mi-am curățat unghiile și mi-am zis să îl sun. Și m-a sunat o nepoată să îmi spună că vorbește lumea că a murit Marcel. Eu am zis că mai glumește. L-am sunat și n-a răspuns. Și am dat drumul la TV și am văzut. Ultima oară când am vorbit, mi-a zis că totul era bine și să nu-i duc grija. Mi-a zis că era obosit că a lucrat la o piscină și era soare”, a declarat mama lui Marcel Toader într-o emisiune TV.

Mama lui Marcel Toader a confirmat faptul că marți trupul neînsuflețit al fiului ei va fi adus la Constanța și că înmormântarea va avea loc la Cumpăna.

„Mâine îl scoate de la autopsie și îl duce ori la o biserică, ori la o capelă. Și marți venim cu el aici, la Constanța. Îl ducem la Cumpăna. A avut aceeași soartă ca tatăl lui”, a precizat mama lui Marcel Toader.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate