Jador a cântat în același local în care Salam a fost bătut acum câteva luni! Cum s-a descurcat fostul concurent de la ”Puterea dragostei”?

Jador a cântat, weekendul trecut, în aceeași locație din Italia unde Florin Salam a fost bătut acum câteva luni.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Jador de la Puterea Dragostei a făcut show la o nuntă din Milano, weekendul trecut. Alături de fostul concurent au mai urcat pe scenă Adrian minune sau Tzancă Uraganul. Concertul a fost unul reușit, gustat de public iar evenimentul s-a încheiat fără incidente.

fara descriere

Citeste si: Jador, mesaj ŞOCANT pentru Simina! S-a ajuns prea departe! "De ce stai cu el în pat dacă gândul tău e tot la mine?" EXCLUSIV!

Citeste si: Onur Tuna, Alihan din "Prețul fericirii": "Sunt un bărbat romantic și nu îmi este rușine să arăt acest lucru!" Serialul este difuzat de luni până vineri, de la 20.00

Citeste si: Andreea Mantea, anunț de ultim moment la Puterea Dragostei! Va fi eliminare fulger

fara descriere

Acest lucru este unul important pentru că Jador a cântat exact în aceeași locație în care, în urmă cu câteva luni, Florin Salam a primit un pumn de la celebrul Lover, care era să-l trimită în lumea viselor. De asemenea, de aducerea lui Jador în Italia s-a ocupat impresarul Birică, cel care l-a adus și pe Salam la Milano.

Salam s-a împăcat cu agresorul

fara descriere

Incidentul de acum câteva luni a stârnit o adevărată furtună, mai ales că după ce a fost bătut, despre Salam nu s-a mai știut nimic timp de câteva ore iar pe Internet a apărut informația că ar fi fost răpit. Imediat, către Milano au zburat mai mulți membri ai unor importante grupări interlope din România, plecați pentru a rezolva situația. Până la urmă, lucrurile s-au rezolvat, iar agresorul și-a cerut scuze publice față de manelist și, se pare, i-a plătit acestuia o sumă destul de mare de bani pentru a închide cazul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate