Simina, acuzată că este geloasă pe Ella de la Puterea Dragostei, aruncă bomba! ”Nu merită să sufere”

S-a spus că Simina este geloasă pe Ella de la Puterea Dragostei din cauza lui Jador.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Deși Simina și Ella de la Puterea Dragostei nu s-au cunsocut, s-a vorbit mult despre ele, din cauza lui Jador. Și asta pentru că ambele fete au fost iubitele acestuia. De altfel, atât Simina cât și Ella sunt fetele care l-au făcut pe Jador să plângă în emisiune. Și totuși, așa cum spune și Ella, între cele două brunete este o mare diferență. ”Eu am avut o relație cu Jador, am fost împreună. Cu Simina, Jador nu a avut o relație adevărată”, a mărturisit Ella, la un moment dat.

Acum și Simina a vorbit despre Ella de la Puterea Dragostei, după ce multă lume a spus că actuala iubită a lui Alex Zănoagă ar fi geloasă pe tânăra care se află acum în show.

”Nu vorbesc cu Ella pentru că nu o cunosc. Nici nu știu ce aș putea vorbi cu ea. Nu sunt geloasă pe ea. E foarte frumoasă și nu merită să sufere, ci să fie fericită!, a spus Simina într-un live despre Ella de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Jador, declarație șocantă despre Cristina Puceanu, dansatoarea preferată a maneliștilor ”Nu mă mai întorc”

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei îl face praf pe Jador după ce acesta a plâns în emisiune ”Face teatru ieftin”

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, cu lacrimi în ochi, după ce a văzut un material cu Simina! Ce reacție a avut Ella

Simina de la Puterea Dragostei nu vorbește nici acum cu Bianca

De altfel, Simina a mărturisit că ea nu ține dușmănii și că vorbește cu toate fetele de la Puterea Dragostei sezonul 1 pe care le-a cunoscut, ci o excepție: Bianca.

Simina este însărcinată în 15 săptămâni cu Alex Zănoagă

Simina a fost prima iubită a lui Jador din casa Puterea Dragostei. Cei doi s-au cunoscut în show, au început o relație, însă după doar o săptămână, Jador a părăsit casa. Și-au declarat apoi iubirea de la distanță, Jador a scos o melodie pentru Simina, însă, tot de la distanță s-au certat și s-au despărțit. Simina a început o relație cu un alt băiat din casă, Alex Zănoagă, iar Jador după ce s-a întors în show s-a văzut nevoit să asiste la iubirea lor. Simina și Alex Zănoagă au rămas împreună, acum cei doi așteaptă și un copil.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate