Simina de la Puterea Dragostei, declarații șocante despre copilul cu Jador: „Eu știam că e al lui”

Simina de la Puterea Dragostei a povestit că a visat că aștepta un copil cu Jador.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Simina și Jador au fost unul dintre primele cupluri de la Puterea Dragostei, dar și unul dintre cele mai frumoase. Bruneta i-a furat inima cântărețului încă de când el a văzut-o prima dată, dar relația lor nu a mers. Cei doi concurenți s-au despărțit, iar ea s-a cuplat cu Alex Zănoagă. Jador nu a uitat-o însă și, după întoarcerea lui în emisiune, a continuat să o tachineze.

În marea finală a emisiunii, el a decis să dea cărțile pe față și să recunoască tot ce a simțit pentru Simina. „Te-am visat. Îmi era dor de tine și te-am visat”, i-a spus el fostei lui iubite.

„Eu nici când eram împreună. O dată, atunci, cu bebe. Aveam bebe, dar eu știam ca e al lui”, a spus Simina în emisiunea despre singurul ei vis în care a apărut și Jador.

Citeste si: Ana-Maria și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, în sfârșit, împreună! Vestea pe care toți fanii o așteptau! Ce frumos!

Citeste si: Ce a făcut Ana-Maria de la Puterea Dragostei după ce Bogdan Mocanu a câștigat finala! Prima reacție a blondinei

fara descriere

Ce planuri are Simina după ce se întoarce în țară de la Puterea Dragostei

Simina și Alex Zănoagă nu este doar singurul cuplu ajuns în finala de la Puterea Dragostei, ci și singurul aflat acum în casă. Supuși multor presiuni din partea celorlalți concurenți, în special din partea lui Jador, fostul iubit al Siminei, cei doi au reușit să rămână totuși împreună.

Iar Simina ne-a mărturisit că și-au făcut și planuri împreună pentru momentul în care se vor întoarcă acasă din Turcia.

”Suntem bucuroși că am ajuns până în finală și că am fost puternici. Vom sta împreună când ne vom întoarce acasă. Vrem să ne plimbăm, vom merge mai întâi să-mi cunoască familia (n.r. Simina este din Timișoara), apoi o să mergem și la el în București, împreună cu sora mea”, ne-a declarat Simina despre planurile pe care le are cu Alex Zănoagă, după finala de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate