Simina de la Puterea Dragostei îl atacă pe Hamude: ”O face din răzbunare” EXCLUSIV

Sătulă de acuzațiile lui Hamude, care după ce a ieșit din casa de la Puterea Dragostei, i-a criticat aproape pe toți concurenții, Simina îi dă replica.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Hamude a vorbit despre concurenții din casa de la Puterea Dragostei, iar cuvintele lui nu au fost neapărat frumoase despre mulți dintre aceștia.

Hamude a spus că Jador încă o mai iubește pe Simina, deși nu vrea să recunoască acest lucru. El și-a spus părerea însă și despre actuala relația Siminei, cea cu Alex Zănoagă. Hamude a precizat că el crede că Simina și Alex formează un cuplu doar de show și că între ei nu este nimic adevărat.

Citeste si: Imagini incredibile la Puterea Dragostei! Bogdan Mocanu, în brațele Deei! Se întâmplă chiar după ce anunțase relația cu Roxana

Citeste si: Război total la Puterea dragostei! Ce i-a spus Hamude lui Ricardo la eliminarea din casă! "Băi, de la distanță ne luăm la revedere"

Citeste si: Incredibil, ce spune Hamude despre Adrian la scurt timp de la ieșirea din casa Puterea dragostei! ”Nu este un tip fals! Încearcă să facă exact ce îl taie capul” EXCLUSIV

Simina de la Puterea Dragostei, despre Hamude: ”A demonstrat ce bărbat este”

Cuvintele lui Hamude, după ce a ieșit din casa de la Puterea Dragostei, despre cuplul ei, au enervat-o pe Simina. Aceasta și-a spus părerea, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

”Ce pot să zic despre ce a spus Hamude? Cred că el a demonstrat ce bărbat este în fața noastră , iar despre relația mea cu Alex, el a crezut în noi cât ne-am înțeles cu el. Când ne-am certat, s-a gândit el că suntem un cuplu fals... asta o face din răzbunare”, a declarata Simina de la Puterea Dragostei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: