Simina, femeia care se lupta de 8 ani cu cancerul, a murit tinuta de mana de fetitele ei

Avea 41 de ani, era mama a doua fete si de 8 ani se lupta cu cancerul. Simina Lospa a murit in spital, tinuta de mana de fetele ei.

Autor: C.L.

In 2010, viata Siminei Lospa s-a schimbat definitiv, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer la san in forma avansata. Avea atunci 33 de ani si era mama a doua fetite mici. Au urmat sedinte chinuitoare de radioterapie si chimioterapie, iar trei ani mai tarziu, in 2013, Simina si-a făcut histerectomie la cerere, adica a ales sa-i fie scos uterul, pentru că analizele medicale au indicat o predispozitie si pentru cancer uterin si ovarian.

In 2015 insa Simina a aflat ca boala recidivase si avea metastaze la ficat si la oase.

De atunci, incet, incet, cu suisuri si coborasuri, Simina a dus o lupta continua cu boala. Facuse tratamente scumpe in Turcia, unde fusese ajutata si de Andreea Marin, insa in ultimele saptamani corpul Siminei a cedat incet. Trebuia sa ajunga din nou in Turcia, pentru o noua serie de tratamente, insa a fost internata in stare grava la un spital din Bucuresti. Asa a murit, inconjurata de cei dragi ei, de fetele ei, Alexandra si Raisa, de cele pentru care a luptat pana la ultima suflare.

Tatal Siminei, cel care a tinut legatura cu doctorii, cu persoanele care au ajutat-o pe tanara cu bani, isi strifa deznadejdea pe pagina de socializare.

” De multa vreme am uitat sa mai zambesc, am uitat de mine, am uitat sa ma mai bucur. Trec prin cele mai urate momente din viata mea. Cand vad ca Simina mea nu mai poate de durere, plansetul ei trece dincolo de barierele suportabilitatii. Doamne cu ce ti-am gresit? Da-mi mie suferinta ei”, scria barbatul in urma cu cateva saptamani.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies