Simina Loica recunoaște că există certuri între ea și Alex Zănoagă. Primele declarații făcute de fosta concurentă de la Puterea Dragostei, după ce a dat de înțeles că relația lor e pe butuci

Este sau nu relația dintre Simina Loica și Alexandru Zănoagă în pericol? Aceasta este întrebarea pe care fanii și-o pun de câteva săptămâni bune. Din acest motiv, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut primele declartații despre relația pe care o are cu tatăl copilului ei, asta pentru a lămuri pe toată lumea ce se întâmplă.

Autor: Redactia WOWbiz

In articol:

Simina Loica și Alexandru Zănoagă au o mulțime de fani, asta încă de pe vremea când erau participanți la show-ul Puterea Dragostei.

Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil, așa că au format un cuplu în afara emisiunii, iar din iubirea lor a rezultat și un băiat.

Ce relație există între Simina Loica și Alexandru Zănoagă, după ce s-a zvonit că s-au despărțit

De mai bine de câteva săptămâni, fanii Siminei Loica și ai lui Alexandru Zănoagă au fost puși pe jar, asta după ce s-a zvonit că cei doi amorezi nu ar mai forma un cuplu, Ei bine, însă, din fericire, bârfele au fost negate cu vehemență de către focoasa brunetă. Vedeta a povestit pentru pagina de Instagram Viperele Vesele că ea și partenerul său, Alexandru, nu s-au despărțit și nici nu încape discuție de așa ceva în relația lor.

Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că, într-adevăr, ea și Alexandru au avut o discuție mai aprinsă, însă au trecut peste aceasta rapid. De asemenea, tânăra mămică a mai explicat pentru aceeași sursă că, de fapt, partenerul de viață și tatăl copilului ei, Alexandru Zănoagă, și-a închis contul de Instagram de câteva zile, însă acest lucru nu are nicio legătură cu vreo mică ceartă

dintre ei doi.

„Nu m-am despărțit de Alex, nici nu intenționez să o fac, mici certuri există în orice familie, însă nu o să ajungem la o separare din motive atât de banale. Aș vrea să vă mai spun că Alex nu mai are cont de Instagram de aproximativ două luni, fără vreo minimă legătură cu vreo ceartă dintre noi.”, a declarat Simina Loica pentru pagina de Instagram Viperele Vesele.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Mai formează sau nu un cuplu Simina Loica și Alexandru Zănoagă

Simina Loica

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce spunea Alex Zănoagă, cu două săptămâni înainte de despărțirea de Simina Loica: „Aș încerca o experiență nouă”

Care a fost motivul pentru care Simina Loica și Alexandru Zănoagă s-au certat

Așa cum a precizat la rândul său, Simina Loica a recunoscut că micile certuri nu ocolesc în fel și chip relația ei și a lui Alexandru Zănoagă, așa că a povestit pentru pagina de Instagram Viperele Vesele o dispută recentă dintre ea și partenerul său de viață.

Așadar, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a explicat că în după-amiaza de 3 ianuarie ea și Alexandru au avut o discuție mai aprinsă, pe motiv că, bărbatul era liber de la serviciu, așa că Simina și-ar fi dorit să petreacă acest timp în familie, iar parteneul ei să meargă la o sală de sport.

Citeste si: Simina Loica, anunțul momentului despre relația cu Alex Zănoagă: „O să vă explic dacă suntem sau nu împreună”

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies