Simina, protagonista unui videoclip, alături de Zănoagă și Hamude!

Deși spunea că nu ar putea apărea vreodată într-un astfel de videoclip, iată cum a fost surprinsă Simina.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

După ce s-a jurat că nu va juca niciodată într-un videoclip al unei manele, Simina a uitat complet ce i-a spus lui Jador în timpul emisiunii „Puterea dragostei”.

Logodnica lui Alex Zănoagă s-a declarat revoltată atunci când i s-a propus să joace alături de Iancu și de Culiță Sterp.

„Nu sunt eu făcută să apar într-un videoclip de manele. Mi se pare că sunt o cocalară”, a spus Simina în emisiunea din 24 mai, iar Jador, fostul său iubit, a recționat imediat.

„Uite că ai fost cu un cocalar”, a ironizat-o Jador, iar Iancu, fratele lui Culiță Sterp, a ținut să explice cum au stat lucrurile.

Simina le-a explicat tuturor de ce nu ar vrea să apară într-un astfel de videoclip, iar Iancu a dezvăluit atunci ce pretenții a avut Simina:

Frate-miu m-a sunat și mi-a zis să apărem amândoi într-un videoclip. Că ne dă 1000 de euro, să apărem amândoi, să îi împărțim. Apoi m-a sunat și mi-a zis că vrei 1000 de euro”, a spus Iancu la momentul respectiv.

Citeste si: Mama Luizei Melencu află din presă informații despe anchetă: „Am fost umiliţi, trataţi cu indiferenţă, am fost acuzaţi”

Citeste si: Schimbarea la față a Domnului. Ce nu ai voie să faci astăzi, este mare păcat

Citeste si: Simina de la „Puterea dragostei” a fost sunată de Culiță Sterp! Ce i-a spus, Zănoagă și Jador au luat foc

„Uite, că pentru bani te-ai duce. Nu vrei, te pup, pa, pa. Cu 1000 de euro te duceai”, i-a reproșat Jador, iar Simina i-a răspuns.

Am vorbit cu fratele tău. Am zis că dacă eu nu accept, mai sunt și alte fete care ar putea apărea”, a mai spus Simina, iar Zănoagă i-a luat apărarea iubitei sale, mai ales că a demonstrat de multe ori că este foarte gelos.

„Eu dacă vreau să fac ceva, fac”, a mai spus Simina.

„Astăzi am fost întrebată dacă vreau să apar într-un videoclip al unui cunoscut artist care cântă manele. Dar nu este vorba despre fratele lui Iancu”, a explicat atunci Simina.

La ieșirea din casa Puterea dragostei, Simina a uitat ce a spus, iar într-un promo de pe YouTube, aceasta apare alături de Hamude și de Alex Zănoagă, cel care zilele trecute i-a oferit inelul de logodnă.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate