Simina și Alex Zănogă au părăsit emisiunea, cu câteva zile înainte de finală: „Cine vă ține cu forța?”

Simina și Alex Zănoagă au ales să iasă din emisiunea Puterea dragostei.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Astăzi, Andreea Mantea a fost martora unor jigniri incredibile între Alex Zănoagă și Bianca. De câteva zile, cei doi și-au declarat un adevărat război, iar astăzi lucrurile au ajuns  într-un adevărat impas pentru toată lumea.

Reacții oribile, violență. Vi se pare normal, așa vreți să încheiem acest sezon? Frustrările au ajuns mult prea departe. Ar trebui să vă fie rușine de lucrurile pe care le faceți și voi nu faceți decât să ne tratați decât cu lipsă de respect. Eu am înțeles, este greu”, a anunțat Andreea Mantea, iar concurenții .

„Cine vă oprește să stați aici? Ai stat 20 de minute afară, toată lumea ți-a ascultat durerea. Cine te ține măi cu forța?”, a spus și Bianca.

„Atunci hai să plecăm, la revedere. Suntem descalificați”, a fost momentul în care Simina și Alex Zănoagă s-au ridicat să plece din concurs, cu doar câteva zile înainte de marea finală..

Citeste si: Emoții pentru Mădălin Ionescu! I-a fost alături fiicei lui, Ștefania: Mândru să fiu tatăl tău!

Citeste si: O tânără de 21 de ani a avut parte de un șoc! Și-a căutat pe Tinder dragostea vieții, dar a ajuns starletă porno. Cum s-a întâmplat

Citeste si: Cadavru devorat de animale, descoperit în județul Dâmbovița! Cine este victima

„În loc să mulțumiți că ați ajuns până aici...”, a spus Benny.

Nu ai cu cine. S-a ajuns să ne certăm ca la ușa cortului”, a reacționat și Thalida, care astăzi s-a certat cu Roxana și a fost jignită de aceasta .

„Cred că avem nevoie de o pauză. Este o criză. Nu avem ce le arăta telespectatorilor, în afară de niște lucruri groaznice, niște cuvinte urâte... O să ne străduim. Vreau să luați o pauză și să vă liniștiți”, a anunțat Andreea Mantea azi.

Cel de-al șaptelea finalist va fi anunțat mâine.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate