Cadavru devorat de animale, descoperit în județul Dâmbovița! Cine este victima

Trupul fără viață al unui bărbat a fost descoperit de către un câine.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Un bărbat în vârstă de 77 de ani a avut parte de un sfârșit îngrozitor. Originar din comuna Crângurile, Dâmbovița, bărbatul a fost găsit fără viață, la câteva sute de metri de propria locuință.

Potrivit anchetatorilor, victima fusese dată dispărută încă de la începutul lunii. Acesta nu a mai dat niciun semn de viață de pe 1 iulie, atunci când a mers să își viziteze o vecină, apoi parcă a intrat în pământ. Familia și prietenii l-au căutat mai bine de o săptămână, după ce au constatat că bătrânul s-a îndepărtat foarte mult de casă.

Citeste si: Ce simte Iancu pentru Bianca! A spus totul, de față cu toată lumea: „Dacă asta am simțit...”

Citeste si: Îngrozitor! O mamă a fost la un pas să rămână paralizată într-un parc acvatic! Ce a făcut i-ar fi costat viața

Citeste si: Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Primele cuvinte ale doamnei Mazăre: „Nu este o situație plăcută”

Acesta a fost găsit la aproximativ 700 de metri distanță de casă, într-o zonă împădurită, iar cel care a făcut descoperirea a fost un cățel.

Nepotul meu, fiind în vacanță, a dat drumul unui cățeluș. Și a venit cu miros de leș acasă și murdar de grăsime. I-am zis să-i dea drumul din nou. S-a dus în același loc, a anunțat familia. După miros au depistat un vecin și fiul domnilor”, a declarat un martor, potrivit targovistenews.ro.

Ce cred rudele bătrânului

Rudele cred că omul a murit după ce a fost atacat de animale. Cei de la medicină legală au preluat trupul neînsuflețit și urmează să stabilească de ce a murit bătrânul, potrivit targovistenews.ro.

Foto: targovistenews.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate