Simina și Zănoagă au petrecut până-n zori. Ce s-a întâmplat când s-a adus tortul de nuntă

Simina și Zănoagă de la Puterea Dragostei au devenit, oficial, soț și soție.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Simina și Zănoagă de la Puterea Dragostei au devenit, oficial, soț și soție. Evenimentul s-a petrecut vineri, la Starea Civilă din București, alături de familie, dar și foști colegi de emisiune.
După cununie, Simina și Zănoagă s-au retras la un restaurant din București, unde au petrecut până în zori alături de invitați.
Echipa WOWbiz.ro a fost alături de ei și în aceste momente și am surprins unul din cele mai magice momente ale serii, aducerea tortului.
Înconjurați de oameni dragi, cei doi au ciocnit un pahar de șampanie și apoi au tăiat tortul.

fara descriere

La petrecere, "miresica" a renunțat la rochia albă

fara descriere

Simina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a devenit, oficial, prima mireasă a competiției. Simina și Zănoagă, iubitul cu care a plecat din emisiune, au devenit soț și soție, ieri, la Starea Civilă.
Frumoasa brunetă a venit îmbrăcată într-o rochie albă și pe tocuri argintii, în ciuda faptului că burtica ei de gravidă deja destul de mare s-a simțit incomod într-o astfel de ținută. Chiar și așa, Simina și-a dorit să strălucească în ziua cununiei sale cu bărbatul pe care îl iubește.

După ce și-a întâmpinat oaspeții la petrecere, Simina s-a retras câteva minute de pe ring și a mers să se schimbe în ceva mai comod și potrivit pentru o femeie însărcinată.
Fosta concurentă a optat pentru o pereche lejeră de colanți, balerini și o bluză vaporoasă de pe care nu putea să lipsească numele designerului italian.
Ea s-a oprit la mesele invitaților, a stat de vorbă cu ei și apoi a dansat. Mai mult, Simina le-a arătat la un moment dat și câteva scheme de dans cu burtica de gravidă la înaintare, semn că e tare mândră de ea și abia așteaptă să devină mămică.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate