Simona Gherghe, revoltă totală cu privire la învățătoarea care și-a agresat verbal eleva de clasa a IV-a. Prezentatoarea TV nu s-a putut abține: „Astfel de oameni trebuie excluși din învățământ”

Simona Gherghe a reacționat cu privire la cazul în care învățătoarea din București care și-a jignit fără milă eleva.

Autor: Mihaela Lucia

In articol:

Simona Gherghe s-a revoltat în mediul online din pricina unei știri apărute în ultimele zile referitoare la o învățătoare care țipa și jignea cu nepăsare o fetiță de clasa a IV-a. Prezentatoarea TV nu a putut trece cu vederea peste acest incident, mai ales că și ea are copii la fel de mici, considerând că astfel de dascăli nu ar trebui să fie lăsați să exercite această profesie.

Simona Gherghe nu s-a mai putut aține și și-a exprimat punctul dure de vedere cu privire la felul în care a reacționat învățătoarea din București care și-a jignit eleva pentru că nu își făcuse tema corect. Prezentatoarea TV a mărturisit că este dezamăgită total de învățământul de stat, specificând că acesta este și motivul pentru care își va duce copiii numai la școli private.

Citeste si: Clipe de panică pentru Simona Gherghe, aflată în Grecia! Fiica prezentatoarei TV a avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale: "Am mers la doi medici"

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Simona Gherghe, revoltată pe Instagram de cazul învățătoarei care își jignea eleva

Simona Gherghe a reacționat cu privire la înregistrarea care a apărut în presă cu învățătoarea care își umilea una dintre ele, după ce a constatat că tema a fost redactată greșit. Cazul a ajuns la urechile prezentatoarei TV, menționând pe Instagram că nu are deloc o părere bune cu privire la învățământul de stat, pentru că, din nefericire, în cadrul acestui sistem activează o mulțime de astfel de profesori, după cum chiar ea menționează.

Citeste si: Augustin Viziru, despre competiția cu fratele lui: "Nu l-am depășit niciodată. Lumea pe stradă mă strigă tot Lucian Viziru"

„Nu înțeleg cum sistemul poate să tolereze astfel de personaje. Nu înțeleg cum se poate ca un astfel de om să lucreze în învățământ. Ce refuz să accept și să înțeleg este COMPLICITATEA grețoasă a părinților, care susțin învățătoarea. Omul ăsta care umilește și jignește un copil de 10 ani. Și voi, prin tăcerea voastră, umiliți un copil. Astfel de oameni trebuie excluși din învățământ. Pur și simplu, nu au ce să caute în preajma copiilor! Dascălii trebuie să modeleze suflete și minți, nu să le strivească! Acesta este motivul pentru care, cât vom putea, vom evita școlile de stat. Dascălii care urlă, jignesc, etichetează, umilesc NU au ce să caute la catedră! Nu au cum să modeleze mințile și sufletele copiilor! Din păcate, sunt foarte mulți!”, a declarat Simona Gherghe.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Simona Gherghe și soțul ei au plecat singuri în vacanță. Cei doi au ales să se relaxeze fără copii

Fiica Simonei Gherghe, pe mâinile medicilor din Grecia! Prezentatoarea a trecut prin momente cumplite: „30 de ore de febră puternică”

Lucian Viziru, adevărul din spatele despărțitii de Catrinel Sandu. Ce a putut spune actorul despre fosta iubită: ”Mi-a tras țeapă”

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

Alertă chiar la granița României! Stare de urgență în UNGARIA. A fost identificat un VIRUS CUMPLIT

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Amenzi uriașe pentru români. Poliția s-a pus pe strâns bani din controale

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies