Simona Halep a făcut aproape 2 milioane dolari în acest sezon!

Simona Halep a făcut aproape 2 milioane dolari în acest sezon, fără să câștige măcar un turneu la care a participat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Simona Halep a participat la 8 turnee în acest an, însă nu a reușit să câștige măcar unul. Sportiva româncă a jucat finale la Doha și Madrid, pierdute împotriva lui Elise Mertens, respectiv Kiki Bertens. Câștigurile în bani sunt unele foarte bune: 1,53 milioane dolari doar în acest sezon și 29,6 milioane dolari în întreaga carieră. La aceste sume se adaugă alți 415.000 dolari pe care îi are asigurați pentru accederea în sferturile de finală la Rolland Garros, ceea ce înseamnă că în acest an, Simona se apropie de 2 milioane dolari iar în întreaga carieră a sărit de bariera celor 30 milioane dolari. Câștigătoarea turneului de la Paris va încasa un cec de 2,3 milioane dolari. La dublu, Simona a participat la două turnee, de unde a câștigat 28.000 dolari.

Citeste si: Profit de 3,6 milioane lei pentru blocurile familiei Halep de la Mamaia! Simona începe să facă bani și din afaceri | EXCLUSIV

Citeste si: Fericire mare pentru România! Simona Halep s-a calificat în turul secund de la Roland Garos

Citeste si: Liviu Dragnea va avea două șanse să iasă din închisoare! Astrograma sa este încărcată de semne rele și perioade de disperare!

fara descriere

 

Citește pe stirilekanald.ro lista turneelor de simplu la care a participat Simona Halep în acest an și sumele încasate:

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate