Simona Halep a investit milioane de euro la Constanța, dar tatăl sportivei se roagă de primărie pentru un loc de parcare! EXCLUSIV

Ghinioanele se țin scai de Simona Halep și familia ei.

Simona Halep și tatăl ei
Simona Halep și tatăl ei, Stere
Autor: Radu Constantin

In articol:

Simona Halep a părăsit turneul de la Roma cu o ruptură musculară, problemă medicală ce ar putea s-o țină departe de tenis câteva luni bune. În acest timp, tatăl sportivei are ”meciul” lui cu autoritățile locale din Constanța.

Simona se luptă cu ANAF-ul, tatăl ei cu primăria

Familia Halep a ajuns cunoscută în Constanța și datorită investițiilor pe care le face în oraș. O parte importantă din câștigurile sportivei au fost investite în proiecte imobiliare în Constanța și Mamaia. Sportiva nu se bucură însă de un statut privilegiat în relație cu autoritățile locale ba chiar lucrurile par să stea de fapt pe dos.

Citeste si: Am aflat suma exactă pe care Simona Halep o plătește anual, ca impozit! Motivul pentru care ANAF refuză să-i înapoieze banii pentru care sportiva a fost la un pas de executarea silită! EXCLUSIV

În afară de problemele pe care le are cu ANAF-ul, care a cerut executarea silită pe numele Simonei, și tatăl tenismenei s-a lovit de probleme cu aleșii locali.

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

La începutul acestui an, Stere Halep a dat în judecată Primăria Constanța pe motiv că insitituția refuzase să-i închirieze un loc de parcare la unul din imobilele pe care le deține în oraș. Sătul să dea ture cu mașina în speranța găsirii unul loc de parcare, Stere a cerut primăriei să-i repartizeze contra-cost un astfel de loc, însă s-a lovit de refuzul funcționarilor publici.

Așa că tatăl Simonei a cerut un ordin judecătoresc care să oblige Primăria Constanța să-i repertizeze respectivul loc de parcare.

Citeste si: Simona Halep nu se zgârcește la cadouri când vine vorba de tatăl ei! I-a făcut o surpriză de 400 de mii de euro!

Procesul a durat puțin, acesta încheindu-se după doar o înfățișare, după ce Stere Halep și-a retras cererea de la judecătorie.

Lucru care s-a și întâmplat, însă cu plata unei sume destul de mari cu titlu de cheltuieli de judecată: 1.487,5 lei pe care tatăl Simonei a trebuit s-o achite primăriei.

Halep are 3 vile la Constanța și una la București

Simona Halep
Simona Halep va sta o perioadă departe de terenul de tenis

Simona Halep și-a ridicat 3 vile de lux în Constanța, în ultimii 5 ani. Totuși, sportiva pare mai degrabă tentată să vină și să locuiască în București, unde și-a cumpărat, de asemenea, o vilă în zona Primăverii și două apartamente pe Nordului. Schimbarea pare să fi avut loc după ce l-a cunoscut pe actualul ei iubit Toni Iuruc și care în prezent locuiește în Capitală.

Simona Halep are o avere de peste 35 de milioane de dolari obținută doar din tenis, din care anul acesta a făcut ”doar” 400.000 dolari. Sportiva a avut un an de coșmar, cu trei accidentări succesive, din care cea mai gravă în urmă cu câteva zile, la turneul de la Roma: o ruptură musculară care probabil o va face să rateze cel puțin un turneu de Grand Slam, cel de la Roland Garros.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Simona Halep a renunțat la unul dintre antrenori! Antrenorul: ”Nu pot găsi un motiv”

Ireal! Ce a făcut o jucătoare de tenis celebră cu antrenorul ei! Video de senzație

Cu ce își ocupă vedetele autohtone timpul liber?

Prima brioșă pe care ai ales-o va dezvălui defectele pe care le ai

Informația momentului din Parlamentul României! A fost DEMIS de URGENȚĂ

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba anului! Viorica și Ioniță de la Clejani, despărțiți. Viorica a găsit mesaje de la amantă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies