Simona Halep, gafa penibila pe teren si la tv: "Am crezut că s-a terminat meciul. M-am şi închinat, tot"

Pana si cei mai buni gresesc! Simona Halep a fost intrebata de un reporter tv care a fost cel mai penibil moment din cariera ei.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereSimona Halep este om si, ca oricare dintre noi, mai greseste. Sportiva a marturisit care a fost cel mai penibil moment din cariera ei in tenis, pana la ora actuala. (Simona Halep, imagini din varf de munte! Cum se distreaza alaturi de colegii din echipa tehnica)

"Sunt destul de fireşti aceste ieşiri la temperamentul meu, nu pot să zic că sunt sută la sută mulţumită de ceea ce fac pe teren, dar uneori îmi e greu pentru că aşa mi-e felul.

Am o chestie de care pot spune că mi-a fost ruşine de ce am făcut. La Indian Wells, când am jucat cu Pliskova, în anul în care am câştigat, era set şi 5-3 pentru mine şi am crezut că s-a terminat meciul. M-am şi închinat, tot.

Dar arbitrul zice că nu s-a terminat. La meciul respectiv era şi cineva în tribună şi după meci mi-a spus "Halep, trebuie să câştigi înainte şi după aceea te închini. Chiar m-am simţit penibil puţin, dar a fost o experienţă drăguţă, am râs cu echipa”,
şi-a amintit Simona Halep, într-un interviu acordat Digi Sport.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate