Simona Hapciuc de la Survivor, suspectă de virusul care dă ”febra oselor rupte”! Faimoasa trece prin momente critice! Dezvăluiri exclusive

Simona Hapciuc de la Survivor România 2021 s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate la întoarcerea de la Survivor România 2021.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Simona Hapciuc s-a simit rău în ultimele zile și a ajuns la spital. Fosta faimoasă de la Survivor România 2021 spune că este suspectă de virusul Dengue, care i-ar fi provocat o serie de simptome extreme, de la dureri de cap la sângerări nazale.

Simona Hapciuc: ”Am ieșit din spital pe semnătură”

„Am ieșit acum pe semnătură din spital, dar voi continua cu seria investigațiilor. Simptomele mele erau de oboseală, sângerări nazale, dureri foarte mari de cap. Doctorii se tem că am contractat virusul Dengue. Sunt programată la mai mulți medici, sunt sub tratament. La mine s-au agravat simptomele destul de mult. Sindromul meningial de care sunt suspectă am înțeles ca ar fi foarte grav. Dar sunt bine”, a dezvăluit Simona Hapciuc.

Virusul Dengue, transmis prin mușcătura de țânțar

Simona Hapciuc
Simona Hapciuc are probleme de sănătate

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Virusul Dengue, despre care vorbește Simona Hapciuc, este o infecție severă provenită de la mușcătura țânțarului Aedes, întâlnită mai ales în America Centrală și de Sud și care poate provoca moarte mai ales la copii. Simptomele date de febra Dengue includ: epuizare, cefalee, dureri articulare, mialgie, greață, vomă, adenopatie, și chiar hemoragie. În formele severe, febra Dengue provoacă hemoragii prin permeabilizarea vaselor sangvine și scăderea numărului de tromobicite.

De asemenea, febra Dengue poate provoca valoarea scăzută a tensiunii arteriale. Febra Dengue mai este cunoscută și sub numele de ”febra oaselor rupte” pentru că durerile interne pot fi atât de mari încât pacientul are senazația că oasele se rup. În cazurile simple, tratamentul constă doar în administrarea unei cantități mari de lichide, în cele severe, hidratarea se face intravenos.

Citeste si: Simona Hapciuc, imagine interzisă cardiacilor!

În 2016 a apărut primul vaccin împotriva virusului Dengue, care este considerat a fi doar parțial eficient, existând riscul unor complicații suplimentare în cazul unei infecții secundare.

Citeste si: Mellina, desfigurată de durere când își vede mama la Survivor România. „Mi-am adus aminte cât de mult o iubesc!” Ce mesaj a primit Furnicuța

Faimoasa are pancreatită și toxiinfecție hepatică

Simona Hapciuc a dezvăluit că se află încă sub observarea atentă a medicilor, însă starea ei de săntate nu este deloc una prea fericită. „ Am fost dispărută o perioadă, deoarece ieri am fost de urgență la spital. După cum v-am spus, la venirea mea din Dominicană am avut o perioadă în care m-am simțit foarte rău. Inițial am pus totul pe seama oboselii, dar din păcate ieri am clacat și în urma rezultatelor am aflat că am o pancreatită, toxiintecție hepatică și un sindrom meningial ”, a mai spus Simona Hapciuc.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Musty Camara de la Survivor România 2021, sezonul 2. Războinicul este fratele lui Kamara

Andrei Dascălu de la Survivor România 2021, despre relația cu Roxana Ghiță. Ce se întâmplă între cei doi Războinici: „Mi-am schimbat părerea...”

Survivor România 27 februarie. Roxana Nemeș, în conflict cu Faimoșii după ce a fost propusă spre eliminare: „Te-am votat pentru că meriți!”

Horoscop saptamanal 12-18 Aprilie 2021: Pentru Berbec, această săptămână va fi una mai mult decât perfectă

Lovitură TOTALĂ pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! Informația care dă peste cap tot ce se știa până acum

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Stafiile le suflă în ceafă pasagerilor. Fantomele care bântuie un celebru aeroport

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies