Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu: "L-am visat pe Mihai, mi-a spus că..."

Văduva lui Mihai Constantinescu se gândește în permanență la fostul ei soț și și-ar dori să primească mai multe semne de la el.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinesc, l-a visat pe artist
Văduva lui Mihai Constantinescu se gândește în permanență la fostul ei soț și și-ar dori să primească mai multe semne de la el.


In articol:

Simona Secrier, soția regretatului Mihai Constantinescu, a vorbit despre noua ei viață, de când nu-l mai are alături pe soțul ei.
Au trecut 7 luni de la moartea lui Mihai Constantinescu, iar Simona a mărturisit cu lacrimi în ochi că obișnuiește să-l viseze pe fostul ei soț.
Mai mult, artistul i-a transmis și un mesaj de consolare.

„L-am visat cum era el, agitat și vesel. Prima dată, ca și cum s-a înclinat așa, parcă a fost o mulțumire. Apoi tot scurt... Mi-a spus să stau liniștită că este bine. Mi-aș fi dorit să-l visez mai mult”, a spus Simona, cea care l-a îngrijit pe artist, luni de zile, pe un pat de spital.

Citeste si: Mihaela Constantinescu, despre durerea pe care o simte zi de zi, după moartea lui Mihai Constantinescu: „Nu reușesc să nu mă trezesc noaptea fără să îl văd plecând”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

 

Regretă că nu au avut un copil împreună

Au trăi împreună timp de 25 de ani, însă cei doi și-au oficializat relația abia în ultimii ani de viață ai artistului.
Simona Secrier regretă că nu au reușit să aibă un copil împreună.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Simona, văduva lui Mihai Constantinescu și ce o face să zâmbească! Dezvăluiri EXCLUSIVE

 

„Regret că nu am reușit să facem un copil”, a mărturisit, în lacrimi, soția regretatului solist. „Tot timpul mă gândesc ce i-ar fi plăcut lui. Eram pe aceeași lungime de undă și știam de dinainte ce răspuns dă, ce-și dorea, ce-și dorea pentru mine”, a mai precizat Simona la un post de televiziune.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate