Simona Suhoi (ex-Sensual) a ratat o vacanță în Filipine din cauza pandemiei! ”De 1 Mai m-am bronzat în mașină”

Simona Suhoi (ex-Sensual) a sarbatorit 1 Mai prin muncă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Simona Suhoi (fostă Sensual) nu a apucat să prindă ”gustul” carantinei. Fosta vedetă a tabloidelor are avantajul că este propria șefă așa că și-a văzut înainte de afacerile pe care le are în doemniul alimentar. Așa se face că în perioada în care românii au stat mai mult în case, Simona a călătorit mult cu mașina.

fara descriere

La fel s-a intamplat si de 1 Mai. ”Mă bronzez în mașină. Merg săptămânal la Brașov, Ploiești sau Pitești și am suficient soare în mașină. E adevărat, mă bronzez doar parțial, mai mult pe mâna stângă până la cot, dar asta este”, a glumit Simona Suhoi.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Simona Suhoi: ”Acum, trebuia să fiu în Boracay”

fara descriere

Pe de altă parte, Simona recunoaște că pandemia i-a stricat oarecum planurile. În această perioadă, ea avea planificată o vanacță în Filipine, însă din cauza restricțiilor de zbor nu a mai avut cum să ajungă acolo. ”Azi trebuia să fiu în Boracay, însă vacanța a fost anulată, din păcate. Mai rău este că apucasem să plătesc în jur de 2.000 de euro și îmi voi recupera banii abia anul viitor, din câte am înțeles”, a mai spus Simona pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: La biserică, doar cu bon de ordine! Experiența Simonei Suhoi la mănăstire după intrarea în vigoare a legilor anti-coronavirus

Citeste si: Simona Suhoi (ex-Sensual) a găsit leacul pentru coronavirus? ”La saună am scăpat de...”

Citeste si: Simona (ex-Sensual) și-a luat Biblia cu ea în Maldive! Cum arată sexy-vedeta de altădată în costum de baie?

Simona Suhoi și-a deschis, anul trecut, o afacere în domeniul panificației iar între timp a reușit să o extindă în mai multe orașșe din țară. Ea spune că în acest moment așteaptă o finanțare din partea statului român prin programul IMM Invest.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate