SINGURA filmare cu criminalul de la Săpoca! Așa arată acum Nicolae Lungu, bărbatul care a omorât 6 persoane și a rănit grav alte 7! VIDEO

Pe 18 august, Nicolae Lungu (38 de ani) din comuna Săgeata (județul Buzău) a omorât 6 pacienți de la spitalul din Săpoca, rănind grav alți 7.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Pe 18 august, Nicolae Lungu (38 de ani) din comuna Săgeata (județul Buzău) a omorât 6 pacienți de la spitalul din Săpoca, rănind grav alți 7. Internat de joi, 15 august, în spitalul de psihiatrie din Săpoca, după ce intrase cu o zi mai devreme în sevraj etilic, Lungu a avut momentul de rătăcire în jurul orei 3,30 noaptea, când a apucat un stativ și a făcut măcel în salonul lui, dar și pe culoare.

Citeste si: Fane Căpățână, vecin de celulă cu Gheorghe Dincă! Ce spune despre criminalul din Caracal: ” Dacă prindeam momentul, îi scoteam ochii”

Citeste si: Crimele se repetă la Săpoca! Acum fix 17 ani, un bolnav a incendiat un întreg salon, după care a blocat ușa! Bilanțul a fost și atunci dramatic: 3 morți și 6 grav răniți

Criminalul a încercat apoi să fugă, a sărit pe geam și a aterizat în curtea instituției, unde a fost reținut de un echipaj de poliție care se afla întâmplător acolo, după ce lăsase un pacient la poartă, pentru internare. 

fara descriere

Ancheta în acest caz cutremurător nu avansează foarte repede, pentru că pacientul este în continuare sub tratament, aspect care îngreunează misiunea autorităților.

fara descriere

Dus periodic la Buzău, pentru analize și control la Serviciul Medico-Legal, Nicolae Lungu a fost filmat în exclusivitate de reporterii de la Stiridebuzau.ro. În filmarea respectivă se observă că Nicoale Lungu, care și-a lăsat barbă, pare conștient și afectat de crimele comise. 

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate