Situație fără precedent! Ce s-a întâmplat aseară în Gala “Bravo, ai stil!” le-a șocat pe concurente

Situație fără precedent în Gala “Bravo, ai stil!” de aseară. Jurații au luat o decizie ce le-a șocat pe concurente.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Finala celui de-al cincilea sezon “Bravo, ai stil!” se apropie cu pași repezi, la sfârșitul fiecărei Gale a show-ului, o concurentă își ia adio de la șansa de a câștiga titlul de cea mai stilată femeie a României. În ediția difuzată aseară, emoțiile au fost uriașe pentru concurente.

Citeste si: Jamie Oliver a dat faliment! Și-a concediat angajații printr-un mesaj

Citeste si: Andrei Botoaca, Giubi, de la "Exatlon": "Nimeni nu-mi dadea vreo sansa..." Imagini de colectie cu Faimosul in copilarie

Citeste si: Ce a apărut pe contul de Instagram al Roxanei de la Puterea dragostei: "A venit timpul"

fara descriere

În urma notelor din partea juraților, clasamentul a indicat-o pe primul loc pe Elena, cu 11 puncte, fiind urmată, pe locurile doi și trei, pe Raluca (10 puncte), Nadina (10 puncte), și Irina (9 puncte), Bianca (9 puncte).

Situație fără precedent în Gala de aseară. După afișarea clasamentului, jurații părăsesc platoul emisiunii, solicitând o pauză; aceștia s-au retras din platou și au deliberat, la vederea clasamentului.

fara descriere

O situație neașteptată pentru concurentele “Bravo, ai stil!”, jurații le-au salvat de la eliminare pe concurente și le-au oferit o a doua șansă, în Gala viitoare a show-ului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate