Situație halucinantă la o instituție de învățământ din Moldova. O tânără și-a uitat camera pornită în timpul cursurilor online și a fost surprinsă întreținând relații intime

O studentă a unei facultăți din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova a fost exmatriculată, după ce se presupune că a întreținut relații intime în timpul cursurilor online.

O studentă de la Academia de Studii Economice din Moldova a întreținut relații intime în timpul unui curs online

Studentă surprinsă în timpul unei partide de amor, la un curs online

[Sursa foto: Instagram]
Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Situație fără precedent la o instituție de învățământ din Moldova. O studentă a uitat să își oprească camera în timpul cursurilor online, iar colegii și profesoara au fost nevoiți să asiste la o presupusă partidă de amor.

Ulterior, tânăra a fost exmatriculată, din cauza comportamentului neadecvat.

Citeste si: Partidă de amor încheiată tragic. O mama tânără a fost omorâtă din greșeală, din cauza unui fetiș periculos

Studentă din Moldova, partidă de amor în timpul cursurilor online

O studentă la ASE din Moldova a șocat o țară întreagă, după ce a fost surprinsă de către colegi și profesori în ipostaze indecente. Totul s-a petrecut în cadrul unui curs susținut online, în timpul căruia tânăra a uitat să își oprească camera video. Ceea ce s-a întâmplat mai apoi i-a bulversat pe ceilalți participanți, pentru că au fost nevoiți să o privească pe studentă în timpul unei partide de amor.

Cadrul didactic care preda în acele momente a reacționat imediat și i-a atras atenția fetei, care părea că întreține relații intime cu partenerul ei.

În urma incidentului, conducerea instituției a luat decizia de a o exmatricula pe fată, pentru comportamentul necorespunzător: "În momentul în care am aflat despre acest lucru, am desfășurat o ședință online cu toți elevii grupei, pentru a înțelege ce s-a întâmplat. Elevii erau toți șocați, bulversați de situația creată. Diriginta a sunat-o pe domnișoara (BIP), ca să înțeleagă despre ce este vorba. Ea își cerea scuze pentru tot ce s-a întâmplat.
Noi am fost șocați. Uitasem de toate regulamentele. Să recunoaștem că avem toți plăceri, dar atunci când facem parte dintr-un colectiv ar trebuie să ne ordonăm toate plăcerile și dorințele.

Citeste si: Ce note a obținut Eliza Iliescu la Bacalaureat 2022: „Știm amândouă că nu va fi simplu”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Am încercat să vedem ce decizie trebuie să luăm. Decizia a fost pentru exmatriculare. Am acceptat acest lucru din simplul fapt că și în regulamentele Ministerului Educației se spune că orice ordin poate fi abrogat în momentul în care omul insistă și decide că va putea continua studiile în această instituție. Respectiv, aceasta este situația.", a declarat Lidia Pleșca, directoarea facultății, potrivit jurnaltv.md.

Totuși, rectorul Academiei de Studii Economice este de părere că tânăra nu trebuia atât de strict sancționată: "Cred că ar fi bine ca profesorii din toată Republica Moldova să facă o mică muncă educativă cu elevii, studenții și copiii care sunt implicați în învățământul online și să le explice cum trebuie să facă ca acest proces să decurgă corect. În rest, nu cred că trebuie să se ajungă la exmatriculări din instituții sau alte măsuri grave în raport cu cei care uneori își permit să facă unele abateri de la procesul de desfășurare a învățământului online.", a transmis Grigore Belostecinic, conform sursei citate.

Tânăra a fost exmatriculată

Tânăra pare să întrețină relații intime în timpul cursului

[Sursa foto: Instagram]

Eleva care a filmat întreaga scenă, dată în judecată de mama tinerei

Întreaga scenă a fost filmată de către o colegă a studentei, care ulterior a și postat clipul pe rețelele de socializare. Pe lângă faptul că ambele fete au fost exmatriculate din cadrul instituției de învățământ, tânăra care a publicat înregistrarea în mediul online s-a mai ales și cu un proces în instanță, pentru că mama studentei surprinse în ipostaze indecente a ales să o dea în judecată: "Problema mamei elevei surprinse în acest video era faptul că a îndrăznit să publice aceste imagini, pentru că astfel i-a afectat imaginea. Nu am simțit niciun sentiment de mustrare. Nu am să vă spun ce i-a răspuns într-o discuție mama psihologului.

Citeste si: Și-a ucis fiica pentru că i-a întrerupt partida de amor! Mama criminală a postat un Tik Tok în memoria fetei

Totuși, aceasta a declarat că o va acționa în judecată pe studenta care a filmat scena. Din toată discuția am înțeles că mama este frustrată de faptul că despre această întâmplare știe toată lumea și cum va continua fata să locuiască în sat.", a adăugat Lidia Pleșca, directoarea instituției de învățământ.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Partidă de amor care se putea încheia tragic! În mijlocul acțiunii tânăra a căzut de la balcon: „Era deja pe plafonul mașinii”

Dragoste pe la hotel și cu gol în portofel! A crezut că avea parte de o partidă de amor, dar i s-au furat banii

Încă un bărbat celebru acuzat de Laurette de agresiune! Dusă la un motel și obligată să facă dragoste!? Scandalul de care toată lumea a uitat!

Vești bune pentru mai multe zodii! Astrele aduc rezolvări pentru 7 zodii

Klaus Iohannis, OUT?! Anunțul care cutremură scena politică din România: NE PREGĂTIM

Ce notă a luat la BAC iubita lui Liviu Vârciu: „Pe vremea când nu aveam laptop sau internet nelimitat”

Război în Ucraina: Rusia îşi va spori trupele la frontierele occidentale ca reacţie la NATO

Anamaria Prodan, lipsită de inhibiții. Impresara a vorbit despre viața intimă: „Am încercat absolut tot!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies