Smiley și-a ales favoritul de la Românii au Talent, sezonul 11. David Micu l-a impresionat pe artist prin dansul său. Smiley: ”Sper că o să câștigi!”

Smiley și-a ales favoritul de la Românii au Talent, sezonul 11. David Micu l-a impresionat pe artist prin dansul său. Cântărețul își dorește ca dansatorul să câștige.

David Micu l-a impresionat pe Smiley prin dansul său
Autor: Elena Popescu

In articol:

Smiley și-a ales favoritul de la Românii au Talent, sezonul 11. David Micu l-a impresionat pe artist prin dansul său. Cântărețul își dorește ca dansatorul să câștige premiul cel mare de la Românii au Talent, sezonul 11.

Smiley și-a ales favoritul de la Românii au Talent, sezonul 11

Smiley și-a ales favoritul de la Românii au Talent, sezonul 11. David Micu l-a impresionat pe jurat cu numărul său de dans contemporan. 

Citeste si: Priscilla Oghenovo, afro dance spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11! Nigerianca a venit în România ca să studieze medicina

David Micu l-a impresionat pe Smiley prin dansul său
David Micu l-a impresionat pe Smiley prin dansul său[Sursa foto: Captură TV]

Concurentul are 16 ani și vine din Cluj. David Micu se trage dintr-o familie de profesori, însă acesta nu dorește să calce pe urmele rudelor sale, ci vrea să realizeze ceva cu marea sa pasiune, dansul.

Citeste si: Oana Lis este în doliu. Tatăl vedetei a murit în Spania- bzi.ro

”Mă numesc David Micu, am 16 ani și sunt din Cluj.

Familia mea este una de profesori. Bunicul meu este profesor universitar, bunica din partea tatălui a fost profesoară de franceză, bunicul din partea mamei, profesor de fizică și chimie, cealaltă bunică, biologie și geografie, iar străbunica mea, învățătoare. Tatăl meu este profesor universitar și mama mea este secretar la Grădina Botanică. Eu nu mă gândesc să mă fac profesor, doresc să ajung undeva cu dansul”, a mărturisit David Micu.

Citeste si: Oskar Mauricio i-a ținut în suspans pe jurații de la Românii au Talent, sezonul 11! Columbianul a avut un număr extraordinar de acrobație

David Micu l-a impresionat pe Smiley prin dansul său
David Micu l-a impresionat pe Smiley prin dansul său[Sursa foto: Captură TV]

David Micu l-a impresionat pe Smiley prin dansul său

Cei patru jurați au apreciat foarte tare momentul de dans pregătit de tânărul clujean și l-au răsplătit cu patru de ”DA”, astfel, David Micu a trecut în etapa următoare.

”David, ai dus dansul contemporan la un alt nivel. A fost extraordinar. Mi-a plăcut alegerea pe care ai făcut-o! Frumos, jos pălăria!”, a spus Andra.

David Micu l-a impresionat pe Smiley prin dansul său
David Micu l-a impresionat pe Smiley prin dansul său[Sursa foto: Captură TV]

Smiley i-a spus lui David Micu că își dorește să îl vadă cât mai departe în competiția Românii au Talent, sezonul 11, ba chiar și să o câștige.

”Mi s-a părut că momentul tău a fost un moment de dans perfect. Mi-am adus aminte de cele mai tari momente de dans de genul ăsta din emisiune și le-am văzut pe toate. Ești mega talentat și sper să te văd cât mai departe în competiția asta, poate să o și câștigi”, a spus Smiley.

”Cuvintele sunt de prisos, ai fost foarte bine! Mi-a plăcut tot!”, a adăugat Alexandra Dinu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oskar Mauricio i-a ținut în suspans pe jurații de la Românii au Talent, sezonul 11! Columbianul a avut un număr extraordinar de acrobație

Florin Rucăreanu, freestyle rap la Românii au Talent, sezonul 11. Andra: ”Asta înseamnă pentru mine un număr dinamic, fresh, îmi place!”

Lucian Colareza, spectacol latino la Românii au Talent, sezonul 11. Andra: ”Tu erai pe listă să vii să cânți cu mine”

Horoscop Zilnic Miercuri 14 Aprilie 2021: Unii nativi ar putea experimenta stări tensionate și stresante, precum Racii

Mihai Gâdea aruncă BOMBA serii: Ordinul care bagă Capitala în carantină

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Rusia, încolțită de marile puteri. Marea Britanie își trimite avioanele de luptă în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies