ȘOC! Bernadette de la Puterea dragostei i-a trimis mesaje lui Culiță Sterp! Ce era în ele? S-a aflat abia acum

În perioada în care se afla în casa Puterea dragostei, Bernadette a dezvoltat o pasiune ascunsă pentru Culiță Sterp

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

După o perioadă scurtă, dar intensă, petrecută în casa Puterea dragostei, frumoasa Bernadette avea să  facă o serie de pasiuni pentru anumiți bărbați prezenți în competiție.

În vârstă de doar 21 de ani, tânăra din Târgu Mureș, care de profesie este model, a dorit, initial, să îl cucerească pe Jador, cel pe care îl vedea extrem de potrivit pentru firea ei. Apoi, dacă lucrurile cu manelistul nu au mers în direcția dorită, a încercat să formeze un cuplu cu Alex Bobicioiu!

Citeste si: Doliu uriaș la Hollywood. Cunoscuta actriță Denise Nickerson a murit la 62 de ani! A devenit celebră în ”Willy Wonka & the Chocolate Factory”

Citeste si: Veste tragică. A murit fetița româncă de 10 ani care a căzut într-un lac din Spania de ziua ei

Citeste si: Temperaturi mai mici de zero grade Celsius și ninsori abundente! „Numai fenomene extreme”

fara descriere

Bernadette de la Puterea dragostei l-a vrut pe Culiță Sterp! ”Poate surprinde, poate nu” 

În mod surprinzător, frumoasa tânără nu s-a oprit aici. Un fost concurent din show avea să dezvăluie, în premieră pentru WOWbiz.ro, că Bernadette de la Puterea dragostei l-a vrut pe Culiță Sterp!!! ”Poate surprinde, poate nu, cert este că ea era un pic cam indecisă, de altfel ca majoritatea fetelor din casă. La un moment dat, îi trimitea mesaje lui Culiță, cu inimioare și alte ”desene” care să arate ce simțea în acel moment! Cântărețul nu mai era în competiție, și poate că așa era mai interesant! Cam așa se petreceau lucrurile în casă”, a povestit Hamude, completat și de Rafaello, într-un live pe facebook-ul WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate