ȘOC! Dorian Popa a suferit un accident rutier. Care este starea artistului în momentul de față?

Dorian Popa a fost implicat într-un accident de circulație în urmă cu câteva ore. Care este starea artistului?

Distribuie pe:

Autor: O.N.

ȘOC! Dorian Popa a suferit un accident rutier. Care este starea artistului în momentul de față?


In articol:

Dorian Popa nu are prea mult noroc în ultima perioadă. Problemele se țin lanț în viața artistului. Dacă în urmă cu câteva zile declara că are probleme de sănătate din cauza accidentului de la genunchi pe care l-a suferit în urmă cu câțiva ani într-o competiție, acum a fost implicat într-un accident de circulație.

Mai exact, joi, 21 mai, Dorian Popa a fost implicat într-un accident rutier produs pe DN1, la câțiva kilometri de la ieșirea din București.. Bolidul artistului s-a izbit de un microbuz.

Dorian Popa a suferit un accident de mașină

Accidentul s-a produs în această după-amiază și se pare că vina aparține cântărețului, așa cum susține chiar el. Norocul lui Dorian a fost că impactul nu a fost atât de puternic și nu au rezultat victime.

fara descriere

Citeste si: Clipe de coșmar pentru Iancu și Culiță Sterp. Au fost la un pas de moarte în urma unui accident cumplit. Declarații uluitoare

Citeste si: Puterea Dragostei 22 mai: Ella, din nou ținta atacurilor concurenților: „Jador ți-a dat cu jet! A învârtit cheița și a plecat”

Citeste si: Rafaelo a revenit în viața Vulpiței. Propunerea care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. De data asta vrea să o facă în trei

“Hâtz, Johnele, hâtz! Fender, bender… Astăzi, m-am purtat exact precum un începător când am schimbat banda. Nu știu ce au văzut ochii mei, că era punctul mort, că era ochii mei în altă parte… dar, am lovit mașineta și… Ce credeți? Oglinda a avut de suferit. Însă, e bine că nu este decât corpul ei, căpăcelul ei este bun”, a mărturisit artistul în Story-urile urcate pe Instagram.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate