ȘOC după finala Puterea dragostei! Bianca Comănici este însărcinată?! Ăsta e motivul pentru care s-a împăcat cu Livian: „Am fost la control și...”

ȘOC după finala Puterea dragostei! Bianca Comănici este însărcinată?! Livian a spus tot: „A fost la control și...”.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

ȘOC după finala Puterea dragostei! Bianca Comănici este însărcinată?! Livian a spus tot: „A fost la control și...”
bianca


In articol:

ȘOC după finala Puterea dragostei! Bianca Comănici este însărcinată?! Livian a spus tot: „A fost la control și...”
bianca

Șoc după finala Puterea dragostei. Bianca Comănici ar putea fi însărcinată. Livian a aruncat bomba în noul lui vlog urcat pe canalul de YouTube, acolo unde a vorbit despre faptul că a fost cu iubita lui la ginecolog pentru că avea simptome de sarcină.

ȘOC după finala Puterea dragostei! Bianca Comănici este însărcinată?! Ăsta e motivul pentru care s-a împăcat cu Livian: „A fost la control și...”

Cu toate că Livian și Bianca susțin că medicul le-a zis că nu este vorba de niciun bebeluș, cei doi au dat de înțeles că nu ar fi exclusă nici această variantă, mai ales că la un moment dat Bianca a spus că nu vrea să arate fișa medicală. 

Livian: Am fost la control prieteni că Bianca dădea seme de sarcină și cum noi doi nu am făcut nimic, am zis că nu e bine cev. I-am zis treci la ginecolog să văd cu câți ai umblat. Ce ți-a zis ginecologul?

Bianca: Că pot să fac mulți bebeluși

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

ȘOC după finala Puterea dragostei! Bianca Comănici este însărcinată?! Ăsta e motivul pentru care s-au împăcat: „A fost la control și...”
bianca

Livian: Deci nu că ai mulți bebeluși, ci poți să faci mulți

Citeste si: Daiana de la Puterea dragostei continuă războiul cu Vulpița, după ce s-a vorbit despre relația ei cu Rafaelo: „Nu mă interesează ce zice ea”

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, primele declarații despre relația cu Mocanu! ”M-am întâlnit cu Bogdan într-o seară și am vorbit câteva minute”DECLARAȚII EXCLUSIVE

Citeste si: Legătura secretă între Bianca Comănici și surorile Alexandra și Adriana de la Puterea dragostei

Bianca: Nici nu le arăt foița

Livian: Să vadă câți bebeluși

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Masca, obligatorie și în cimitir! Care este județul în care masca trebuie purtată în mai multe locuri?

Andreea Bănică, accident grav la mare. Primele declarații: „Am crezut că mor...”

Daiana de la Puterea dragostei continuă războiul cu Vulpița, după ce s-a vorbit despre relația ei cu Rafaelo: „Nu mă interesează ce zice ea”

Caz șocant la spitalul din Arad! Drama prin care avocatul Alexandru Nistor a trecut cu tatăl său! “L-au ținut nemâncat și fără tratament...”

Bianca Pop a ajuns la Poliție! Ispita vrea să demonstreze cu orice preț că a fost violată și drogată: „Am primit citație!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies