Șoc în fotbal! George Ţucudean, la un pas să renunțe la carieră!

George Ţucudean (28 de ani) a trecut prin momente dificile în urmă cu puţin timp, din cauza unor probleme medicale la inimă. Atacantul a recunoscut că acestea l-au făcut să se gândească la retragere.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

De când a aflat verdictul medicilor, Țucudean a fost tulburat de gândul retragerii, potrivit Mediafax.

Golgheter al campionatului cu CFR Cluj, Țucudean a recunoscut că, după operație, simptomele pot persista timp de mai multe luni. 

”Cred că toţi jucătorii care au asemenea probleme sau orice problemă cu vreo accidentare mai gravă se gândesc să se lase. Da, mă gândesc, normal. Încă mai am teamă. Sunt om. În viaţă mai vin şi lucrurile astea. Îţi pierzi graiul când auzi ce ţi se poate întâmpla, rămâi interzis. Până la trei luni mai pot avea ceva probleme, până se vindecă acea cicatrice de la inimă. N-a fost vorba de extrasistole.

Mai pot să am însă mici simptome cam trei luni de la momentul operaţiei, de la cicatricea care e în zona inimii. Eu sunt un tip liniştit, dar când e vorba de sănătate nu poţi să nu te mai sperii”, a declarat George Ţucudean pentru Gsp.ro.

Aceeași problemă care i-a curmat cariera de fotbalist tatălui său

George Ţucudean ar fi moştenit sindromul Wolf-Parkinson-White de la tatăl său, potrivit informațiilor din mass-media. Acest sindrom l-a forţat pe Marius Ţucudean, tatăl lui George, să renunţe la cariera de fotbalist. Ţucudean a recunoscut într-o conferinţă de presă că în ultima perioadă a resimţit foarte puternic bătăile în plus produse de acest sindrom:

"Am văzut că s-a scris că am avut probleme cu inima, este adevărat, dar nu au fost probleme grave din fericire pentru că ce am avut eu, au 80% din oameni. Extrasistole care eu le făceam în efort şi am jucat cam 4 luni cu ele, nu erau periculoase, toată lumea m-a asigurat că nu pot să păţesc nimic şi profitând de această pauză şi la insistenţele familiei am mers să fac un consult la Viena mai amănunţit. Erau doar bătăi în plus care nu măreau pulsul, nu provocau palpitaţii sau alte lucruri. Am jucat 4 luni, dacă erau periculoase, la câţi doctori am fost, mă oprea unul", spunea George Ţucudean acum câteva luni.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate