Soc in showbiz! Flore Salalidis a dat cartile pe fata! S-a logodit, dar e inca AMANTA

Flore Salalidis este una dintre cele mai cunoscute fete de oras de pe la noi, implicata in controverse care mai de care mai aprinse in ciuda faptului ca, de-a lungul timpului, a incercat sa fie cat mai discreta cand venea vorba de barbatii cu care se iubeste.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Cu toate acestea, acum, reporterii Wowbiz.ro au aflat ca blondina este indragostita. Ba chiar mai mult, de curand ea s-a si logodit, afisand un inel de logodna superb, cu diamant, de care nu se mai poate desparti.

Contactata de Wowbiz.ro, Flore Salalidis a recunoscut ca bijuteria cu pricina i-a fost daruita, de curand, de barbatul cu care se iubeste, incercand totodata sa pastreze misterul asupra identitatii acestuia.
“Nu pot spune prea multe despre el. Da, ne-am logodit, dar nu pot sa dezvalui cine este. Nu de altceva, dar inca este casatorit, nu a divortat. Adica, da, sunt inca amanta…. Daca se poate spune asa. Cand va fi un barbat liber, atunci voi spune mai multe despre relatia noastra, pana atunci, din respect pentru el, tac”, ne-a spus, in exclusivitate, Flore Salalidis.
In alta ordine de idei, blondina recunoaste ca este foarte fericita in aceste momente. “In sfarsit, ma simt bine si cand vine vorba de partea sentimentala a vietii mele. Imi lipsea linistea in aceasta directie… Am stat prea mult timp singura si nu pot sa spun ca imi placea prea mult”, ne-a explicat Flore.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: