ȘOC LA EXATLON! Războinica Ana Mihaela Popescu, declarație cutremurătoare de ultim moment! ”Nu își simte și nici nu își poate mișcă picioarele!”

Ana Mihaela Popescu, declarație cutremurătoare de ultim moment! Unul dintre cei mai buni prieteni, polițiștul Florin Mureșan a avut un accident grav și trebuie ajutat

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Ana Mihaela Popescu, declarație cutremurătoare de ultim moment
Ana Mihaela Popescu, declarație cutremurătoare de ultim moment


In articol:

Ana Mihaela Popescu, declarație cutremurătoare de ultim moment! În urmă cu o săptămână, polițistul Florin Mureșan a suferit un cumplit accident, care l-a făcut să nu își mai simtă nici mâinile, nici picioarele. Tânărul, de profesie polițist, și totodată, un cunoscut luptător din lumea sportului de contact, se zbate acum să fie din nou un om normal.

Ana Mihaela Popescu, declarație cutremurătoare de ultim moment
Ana Mihaela Popescu, declarație cutremurătoare de ultim moment

Ana Mihaela Popescu, declarație cutremurătoare de ultim moment! ”Se lovește cu capul de fundul bazinului și rămâne nemișcat sub apă”

Ana Mihaela Popescu, războinica de la Exatlon, și șefii Federației Române de Karate Tradițional, toți apropiați lui Florin Mureșan, au spus tot ce s-a întâmplat în acea zi…nenorocită. Mai mult, ei s-au declarat șocați de ce a putut să i se întâmple acestui om tânăr, și încearcă acum să îl ajute pe toate planurille, mai ales financiar, la fel ca și alți sportivi de valoare, precum Cezar Juratoni.

Citeste si: Fratele sportivei Alina Pană de la Exatlon, executat în stil mafiot! Sportiva, în stare de șoc: ”L-au împușcat și l-au tăiat cu sabia” EXCLUSIV!

Citeste si: Ce bogată este Larisa Iordache, gimnasta care a îmbrăcat uniforma de polițistă și a ieșit să patruleze în timpul pandemiei de coronavirus! La 23 de ani are apartament și mașină și a investit zeci de mii de euro în afaceri!

Citeste si: Alt divorţ-şoc în România! Nume grele. Pepe şi Raluca Pastramă ies din prim-plan - evz.ro

Citeste si: Pacient cu COVID, uitat în izolator două zile la Ploiești, fără tratament, doar cu masca de oxigen pe față - bzi.ro

Citeste si: Diana Senteș de la Exatlon este însărcinată pentru prima dată! Cu cine se iubește

Oamenii din sport îl susțin pe Forin Mureșan
Oamenii din sport îl susțin pe Forin Mureșan

Ce s-a întâmplat cu Florin Mureșan! ”A fost operat de urgență!”

Ana Mihaela Popescu, declarație cutremurătoare de ultim moment! ”Ne aflăm în dată de 24.07.2020. Plănuind să își petreacă sfârșitul de săptămâna așa cum îi place cel mai mult, înconjurat de prieteni, Florin Mureșan ajunge la o cabană din județul Caraș-Severin. După o ploaie care părea să le spună tuturor să rămână în interior toată seară, în jurul orei 18:30, împreună cu doi prieteni, Florin decide să sară în piscină din față cabanei. Urmare a săriturii, se lovește cu capul de fundul bazinului și rămâne nemișcat sub apă. Observând de pe margine întâmplarea, doi prieteni îl scot din piscină și îl întind pe jos. Din păcate, Florin spune că nu își simte și nici nu își poate mișcă picioarele. Aproximativ 20 de minute mai târziu, un echipaj SMURD sosește la față locului pentru a-l trasporta la spitalul din Caransebeș. De acolo, este dus la spitalul Premiere din Timișoara unde este diagnosticat cu Fractură tip CAOSpine-Nivel C6-C7 și este operat de urgență”, au fost cuvintele războinicei și a șefilor federației de karate tradițional, care au și pus conturile pentru a-l ajuta pe Florin Mureșan.

Ca urmare, donațiile se pot face în următorul cont:

RO40BTRLEURCRT0125847001

Kontoinhaber: Muresan Florin Paul

Banii strânși vor fi folosiți pentru costul operației, spitalului și recuperării.

Cine dorește să facă un gest frumos este rugat să transfere orice sumă, oricât de mică ar fi. Fiecare leu adunat poate fi o oportunitate pentru Florin.

Ana Mihaela Popescu, declarație cutremurătoare de ultim moment
Ana Mihaela Popescu, declarație cutremurătoare de ultim moment

Ana Mihaela Popescu, declarație cutremurătoare de ultim moment! Cine este Florin Mureșan? A câștigat peste 100 de medalii, și de 5 ori a obținut titlul de Campion Mondial, la toate categoriile de vârstă

Ana Mihaela Popescu, declarație cutremurătoare de ultim moment! Cine este Florin Mureșan? Singurul copil al familiei Mureșan, Florin s-a născut în Deva, în dată de 10.05.1992. La vârstă de 6 ani a început să practice Karate, sport care la scurt timp a devenit pasiunea și prioritatea numărul 1. La vârstă de 13 ani a câștigat la juniori primul sau titlu de campion mondial. În total a câștigat peste 100 de medalii la Campionatele Naționale, Campionatele Europene și Campionatele Mondiale, de 5 ori obținând titlul de Campion Mondial, la toate categoriile de vârstă. Este unul din cei mai decorați sportivi români pe plan național și internațional. Dacă ne raportăm la numărul și la magnitudinea distincțiilor obținute, putem afirmă cu certitudine că Florin face parte dintr-o galerie foarte selecta de sportivi români. Trebuie subliniat că aceste performanțe fabuloase nu au trecut neobservate și în anul 2015 a fost decorat de Casă Regală a României pentru rezultatele deosebite obținute. Pe lângă un sportiv excepțional, Florin a fost și un elev conștiincios, absolvind în anul 2011 studiile la cel mai bun liceu din județul Hunedoara. În anul 2012, a fost declarat admis la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din capitală, unde și-a descoperit cea de-a două pasiune, știință dreptului. Trei ani mai târziu a promovat examenul de licență cu o medie foarte bună. Din anul 2015 activează că ofițer în cadrul structurii SASS aparțînând Penitenciarului Arad. În timpul liber, Florin învață asiduu pentru a-și împlini visul de a deveni procuror.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Începe perioada de aur pentru 4 zodii

Klaus Iohannis A SEMNAT decretul pe loc! Numiri bombă de ultimă oră

Dezastru pentru Adi Minune! Este căutat de mascații DIICOT! Acuzații grave la adresa manelistului. În ce mega-dosar ar fi implicat

Beatrice Olaru, nostalgică după 10 ani de la Miss Universe România: ”Una dintre cele mai frumoase experiențe!” FOTO

Diana Belbiță s-a înfuriat că a primit un tort de ziua ei! Prințesa războinică a înfipt cuțitul în prăjitură! FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies