ȘOC! Raluca de Puterea dragostei, acuzată dur de Ricardo! ”Are o fată care este în Franța și îi trimite bani” EXCLUSIV

Ricardo și Raluca de la Puterea dragostei continua războiul rece de la distanță!

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

fara descriere

După ce s-au despărțit cu scandal, Ricardo și Raluca de la Puterea dragostei încă nu și-au terminat cartușele!Citeste si: Fabulos! Florin Salam s-a filmat ”la Mac” și le-a dat o replică genială celor care au râs de el că se plimbă cu metroul! ”Aveam poftă de hamburgeri, gen!”

Supărat pe o serie de afirmații făcute despre el la Teo Show, Ricardo a lansat o tiradă de declarații despre cea care i-a fost parteneră de viață până acum o săptămână.

”Ea a jucat un teatru cu mine și a fost falsă cu totul, așa este ea… falsă cu toate lucrurile. Toate give-urile pe care le face, toate care sunt pe internet sunt false mereu, are câțiva doctori pe care îi minte că o să le facă recalmă dacă postează telefoane sau laptop-uri, ba chiar m-a pus și pe mine să postez pentru ea, să zic că mă bag și eu în concurs doar ca să îi dea bani. Sunt niște doctori, 2,3, 4, care fac așa ceva”, a dezvăluit Ricardo, pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Blestem în lumea telenovelelor! Actorii principali din ”Inimă sălbatică”, Edith Gonzalez și Eduardo Palomo, au murit în mod surprinzător

Citeste si: Culiță Sterp, fotografie emoționantă alături de cei dragi: ”Nu mă consider vreo vedetă”

Citeste si: Fabulos! Florin Salam s-a filmat ”la Mac” și le-a dat o replică genială celor care au râs de el că se plimbă cu metroul! ”Aveam poftă de hamburgeri, gen!”

fara descriere

Ricardo joacă dur! Raluca de Puterea dragostei ia bani?! ”Îi spune că este prietenă cu ea!”

În premieră pentru WOWbiz.ro, fostul concurent din show-ul amoros a mai dat o declarație șoc! Astfel, Ricardo joacă dur! Raluca de  Puterea dragostei ia bani de la o prietenă din străinătate? Acestea sunt afirmațiile lui, transmise din America. ”Are o fată care este în Franța și îi trimite bani, îi spune că este prietenă cu ea! I-a trimis până acum vreo 1000-2000 de euro. Raluca minte că este prietenă cu ea, se dă pe lângă ea, a mințit-o și cu vacanța în Grecia, i-a zis că merge la o mătușă de a mea, pentru a nu afla femeia că are bani. Mai are și niște bărbați de la videochat, pe care îi avea demult și acum mai vorbește cu ei, câteva minute pe zi. Eu i-am spus mereu că nu este bine ceea ce face, să termine. Mi-a promis că o să pună capăt, dar mereu, vedeam că are conversații, ba că vorbește cu membru de la videochat, ba cu doctorii, ba cu fata aia, ia bani de pe urma fiecăruia, mințind pe fiecare în parte”, a declarat Ricardo, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro! Raluca, în schimb, a scris și ea pe Instagram o postare, prin care infirmă spusele fostului iubit.” Cine mă judecă pe mine? Un om care îmi zicea că e alături de mine și că indiferent ce am făcut eu în trecut, să nu ascult gură lumii! Frumos...ce să zic... acuma nu ai cu ce să arunci în mine și încerci să mă denigrezi?! Toată România știe ce am făcut...nu e ca și cum mai pot face ceva... Mă simt mândră că mi-am recunoscut mie ce îmi doresc cu adevărat! Indiferent de ce credeți voi (n.r. fanii de pe internet), eu sunt extrem de fericită în acest moment și nu regret faptul că am avut curajul să recunosc ceea ce simt! P.S. Lăsați hate-ul deoparte”, a specificat tânăra pe adresa de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate